Reclamatii
Rezolvat

Greseala lor, paguba mea

23 mai 2019, 10:03
1

Buna, acum 2 zile am jucat la NetBet la Cazino si m am decis la un moment dat sa retrag toata banca ( 200 ron) odata 100 si inca odata 100. a fost ok, am iesit dupa ce am retras iar apoi am intrar iar ca voiam sa anulez una din ele, inca imi aparea ca aveam 200 desii primisem 2 mailuri de confirmare cu plata, am inceput sa joc si am mai castigat diferite sume pe care tot retrageam, ajunsesem la 300 apoi si am decis sa i retrag ca sa nu mai joc ,apoi am ajuns cu contukl la 0, bineinteles ca pe mail aveam confirmarile, i am contactat si a au zis ca greseala tehnica de la ei ca am abuzat de asta, bun ok, hai ca inteleg, oarecum, dar suma mea in initiala retrasa ? e vina mea de greseala lor? sa si asume, la celelalte agentii unde am vazut situatii de genul si au respectat clientii. Am tot vorbit cu ei si pe mai lsi pe chat si tot ce fac ei e sa raspunda ironic. Chiar nu e corect deloc, macar suma mea " reala" sa zicem ca o vreau nu si toate celelalte care totusi au fost muncite.

SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Va multumim in primul rand pentru ca ne-ati contactat.

Suma de 100RON, initial inregistrata ca retragere, a fost returnata in contul dumneavoastra, dar restul fondurilor nu vor fi returnate pentru ca ati profitat de eroarea de pe site. Acest lucru se bazeaza pe articolul din T&C:

24.4 În cazul în care orice defecțiune generează profit, indiferent dacă acesta este colectat sau creditat în contul de jucător, NetBet își rezervă dreptul de a pretinde toate câștigurile de care ați beneficiat, ca urmare a uneia dintre aceste defecțiuni și vă va obliga să rambursați imediat suma primită și să informați NetBet de defecțiune. NetBet își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a deduce în mod direct o sumă egală cu cea pe care ați primit-o prin eroare, din contul dumneavoastră.

Cu stima,

Echipa NetBet
Copy the token