Reclamatii
In afara competentei

Anulare bilet

15 martie 2019, 14:03
9

Spuneti mi si mie va rog o parere despre intamplarea pe care urmeaza sa v o relatez. Aseara, printre alte bilete, am avut un bilet cu 2 evenimente: peste 2.5 cartonase gazdele la inter cu frankfurt si sub 28.5 faulturi la sparta cu sevilla. In mod evident am urmarit meciurile, iar la finalul celor 90 de minute, foarte incantat asteptam sa imi intre suma aferenta pariului castigator in cont. Ce sa vezi? Pariul a fost declarat pierzator. De ce? Pentru ca mai nou pentru validarea biletelor se iau in considerare si eventualele prelungiri. Am ceva ani de cand pariez, dar asta e cea mai tare.. Casa de pariuri: Superber.

Din pacate nu avem niciun raspuns de la ei, colaborarea este greoaie. Rapsunsul pe care il primim este acela ca vor contacta clientul direct - ai fost contactat de ei cu vreo solutie la aceasta situatie?
Salut. Nu. Nu am fost contactat..
Salut - am trimis reclamatia si catre ei sa verifice din nou. Revenim cand avem un raspuns
Salut - depinde ce scrie in regulamentul lor pentru aceste doua tipuri de pariuri...

la o prima vedere, vad asta: "Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare."

De exemplu...ceea ce ar insemna ca ai dreptate, ai fost nedreptatit. Da-ne si un username te rog daca vrei sa verificam cu ei exact despre ce a fost vorba.
Asadar, biletul de aseara continea 2 pariuri: cel de la inter cu numarul de cartonase, peste 2.5 gazdele, a iesit, cel cu numarul de faulturi, sub 28.5 mi a fost refuzat. Ei sustin ca acest aspect ar fi foat prezentat in optiunea de pariuri si anume ca pentru validarea unui rezultat se iau in considerare si prelungirile. In timpul meciului au fost 28 de faulturi, iar, apoi s a depasit numarul.
Eu nu am mai intalnit niciodata aceasta speta, de fiecare data cand citeam deapre metoda de validare, era precizat clar ca se iau in considerare doar 90 de minute.
da, ai dreptate, de cele mai multe ori asa e.

Dar daca de data asta chiar era mentionat acolo la descrierea pariului cum ca ar conta si prelungirile...
Si imi recomandati sa le cer oferta pentru a verifica acest aspect?
da...sa ne arate tipul ala de pariu, cu descriere - la istoric pariuri nu apare acolo nicio descriere a pariului?
Niciuna. Altfel nu v as fi contactat
Copy the token