Reclamatii
Rezolvat

Reclamatia #2001096 pentru Netbet din Eli

11 martie 2019, 12:41
3

Buna ziua din data 5 martie am dat sa retrag suma de 13000 lei de pe sunat si la ei si mi s-au cerut fel si fel de acte si print screnuri si de la contul de oferit toate informatiile necesare si inca nu s-a efectuat nicio de retragere mi s-a spus ca este paysafecard asa cum am si alimentat contul de am nici un raspuns. Ieri a vorbit si sotul cu ei si azi surpriza am contul blocat pe motiv ca a luat sotul legatura cu mie nu mi au dat nici un raspuns cu privire la retragerea sumei.

Eli
0
De când faptul ca va sunat sa ceara informații pe care eu nu le primeam înseamnă că acel cont a șist folosit de mai multe persoane? Și care a fost motivul pentru care nu am putut sa retrag banii înainte sa sune. Ca în fiecare zi ați avut alt răspuns!
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Va multumim ca ati contactat Suportul NetBet si prin platforma Legalbet. Momentan, pentru incalcarea termenilor si conditii (folosirea contului de catre mai multe persoane, chiar si a sotului care detine si el un cont separat la noi), contul dumneavoastra a fost inchis. Pana la solutionarea tuturor actelor cerute de Echipa de Frauda, aceasta decizie este finala.

Cu stima,

Echipa NetBet
Buna, am luat legatura cu reprezentantul netbet - revenim cand avem un raspuns.
Copy the token