Reclamatii
Rezolvat

Intarziere de retragere!!!!!!

4 decembrie 2018, 20:25
8

Buna seara am solicitat cererea de retragere de vineri dimineata... si nici pana acum nu mi sa confirmat retragerea.. depunerile sunt foarte rapide.. de ce necesita atata timp o retragere..? In momentul incheieri contractului spune destul de clar ca durata maxima a retrageri este de 48 de ore! Am contactat NetBet si mi se spune sa astept un mail.. care nu se stie cand va sosi. este de facut in acest caz? 5000 lei ptr mine este o suma destul de importanta.. va rog ajutati-ma.

Suma: 5000 RON
buna ziua , ma numesc rosu emil petre am depus la netbet suma de 50 ron si am castigat cateva bilete , am dat sa retrag bani pe cardul de pe care am depus si nu am primit bani , am dat retragere de pe data 16.12.2018 si astazi suntem in 18.12.2018 , va rog ajutatima si pe mine cu un raspuns . multumesc .

Dată Sumă Metodă Statut Acțiune
16-12-2018

RON 3,000.00

Creditcard

În așteptare
Da ...va multumesc frumos.. mi am dat seama dupa ce am postat :)))
Va multumesc si eu.. acum am citit defapt.. ca acestea sunt regulile !!! O zi frumoasa
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Va multumim in primul rand pentru ca ati avut rabdare pentru a trece prin tot procesul de verificare impus de legislatia in vigoare prin care noi trebuie sa ne asiguram ca toate documentele necesare sunt trimise. Retragerea a fost deja procesata de ieri. Daca mai aveti nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Cu stima,

Echipa Netbet
Comment removed by user request
Buna, am sters aceste comentarii pentru ca erau mai multe informatii care nu cred ca ai fi vrut sa fie publice (CNP, nr de tel etc)
Comment removed by user request
Multumesc mult :)
Ma ajuta si pe mine cineva?
Incercam :) am luat legatura cu Netbet, revenim cand avem un raspuns
Copy the token