Reclamatii
Rezolvat

Retragere dificila

20 noiembrie 2018, 14:34
7

Am facut retragere luni dimineata la ora 7 dimineata si nici pana astazi nu am primit raspuns daca a fost procesata cererea sau daca au plecat banii spre banca.. ocolesc raspunsul parca ar lucra la alta firma. mai sunt si foarte irascibili nu cumva sa le reprosezi ceva...

Suma: 500 RON
Aseara la aproximativ 1 ora dupa aceasta discutie retragerea a fost aprobata.....insa acuma apare alt termen de asteptare...cel bancar...inca nu au intrat banii in cont....Am jucat la majoritatea caselor importante de pariuri...insa pana acum nu am asteptat atat de mult pentru 500 de ron...nu vreau sa ma gandesc la 50000 de ron cat astepti.
Asa cum am spus....in cazuri de reclamatii sau plangeri...se reactioneaza imediat.Pe viitor o sa stiu sa aduc si dovezi in sprijinul afirmatiilor mele.Va multumesc pentru raspunsul rapid, comparative cu cel legat de retragere.Multumesc. O zi buna.Maine cand vorr trece cele 48 de ore o sa revin cu comentariu.
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
0
Buna ziua,

Retragerea dumneavoastra va fi validata in maxim 24-48 de ore de cand a fost inregistrata. Veti fi anuntat pe email cand se va valida retragerea. In ceea ce priveste Agentul nostru de la Suport, ne asumam intotdeauna daca sunt probleme in conversatiile cu jucatorii/ clientii nostri DAR din pacate acesta nu a fost si cazul dumneavoastra. Va rugam respectuos sa nu faceti afirmatii nefondate si pe care noi le putem demonstra.

Cu stima,


Echipa NetBet
Domnule reprezentat Netbet....va rog frumos sa verificati putin discutia avuta de catre Tudor ?? astazi cu mine pe chat....si cum mi-a inchis efectiv mesajul in nas !!!!Am salvat si eu toata conversatia.Multumesc.
O retragere efectuata in data de 19 la prima ora si suntem in data de 22 si nici urma de bani...dar este termen de 4 zile...asta inseamna 2 zile la dumneavoastra sa imi verificati retragerea ??? si alte 4 sa se faca transferul !!! in total.6 zile pt 500 de ron...cand o depunere este instanta...
Aaaa si apropo...a 4 zi pt transfer este sambata....asta inseamna ca mai.adaugam si weekend ul....si ajumgem la un total de .....1 saptamana !!!!!!!
Asa am patit si eu am primit banii dupa 300 de verificari si 2 saptamani, nu mai joc in viata mea, la netbet, superbet e cea mai tare a 2 a zi ai banii si nu te intreaba de nimic
Copy the token