Reclamatii
Rezolvat

Retragere

13 februarie 2018, 11:58
11

Buna ziua, Am efectuat o retragere de la in data de . Dupa mai bine de 24 ore, am primit raspuns de la ei ca retragerea a fost efectuata cu succes (in ) si ca va dura intre 1-3 zile ca banii sa se vada in cont. Suntem in (au trecut 6 zile din care 4 lucratoare) si nu am primit inca nimic. Am incercat sa contactez serviciul de relatii cu clientii, dar raspund foarte greu, chiar si dupa 2 zile. Ieri i-am intrebat daca pot verifica retragerea mea, pentru ca nu au intrat banii, dar pana acum n-am niciun raspuns. Ma puteti ajuta? Mentionez ca am conturi la mai multe case de pariuri, casinouri online, si la niciuna retragerile n-au durat mai mult de 24 ore. Am cont la ING Bank si orice transfer se face destul de rapid. Nu si in cazul gameworld.

In urma reclamatiei la ONJN, acum am primit banii in cont.

Oricum, nu recomand acest site.

O zi buna!
Salut, ma bucur sa aud ca s-a rezolvat cu retragerea de la Gameworld - poti sa ne spui te rog despre ce suma era vorba? Este pentru evidentele noastre proprii, ca sa putem inchide cazul. Ti-a raspuns ONJN asa repede? De obicei dureaza saptamani pana raspund. Mi-au raspuns si mie pe mail ca s-a rezolvat.
Salut, despre reclamatia mea cu GameWorld.ro ceva vesti?
Salut,
Te anuntam imediat ce avem un raspuns de la ei. Facem presiuni pana atunci, e drept, raspund mai greu cei de la GW.
Salutare, am rezolvat problema.
Salut, luam legatura cu ei si revenim!
Salut,

Aveti vreun raspuns?

Multumesc,
Am primit doar un raspuns cum ca investigatia e in curs. Hai sa vedem ce zic...
Mda...credeam ca voua macar va raspund. N am mai pomenit asa ceva. Chiar ma intreb cine o fi data licenta acestei firme. Nicio problema, astept pana maine la 13:00, daca nu intra banii le fac reclamatie la ONJN si ANPC. Poate asa se misca mai repede.
inca nu...te tinem la curent
Comentariul a fost editat
Oau :) ce rapid raspundeti :)

Ok, va multumesc pentru sprijin, astept un raspuns de la dvs.

O zi buna!
Copy the token