Reclamatii
In afara competentei

Reclamatia #2000146 pentru Admiral din

17 iulie 2017, 16:01
8

Mi-am facut cont acum 3 zile, am trimis actele necesare, dar contul nu s-a creditat. Le-am trimis un mail in care i-am intrebat daca mai trebuie sa trimit sau sa modific ceva si mi-au raspuns: "Problema se va solutiona in cel mai scurt timp posibil. Va multumim pentru rabdare." Nici pana la ora actuala nu s-a schimbat ceva.

Mersi pentru reclamatie! Am luat legatura cu casa de pariuri, asteptam un raspuns. Te tin la curent.
Raspund f greu la solicitari. Prima impresie in ceea ce priveste departamentul lor de client service nu e cea mai buna. Te tin la curent!
Am observat si tind sa cred ca acel mail pe care l-am primit din partea lor a fost unul standard. Eu nu inteleg de ce unii fac anumite promotii daca nu sunt in stare sa le onoreze .. De asta sunt scarbit de cate case de pariuri online apar peste noapte.
am elucidat cazul.

Am inteles ca ai incarcat doar documentul de identitate, care a fost validat imediat.
Nu e suficient insa, trebuie si o factura de utilitati/ extras de cont bancar, facturi de comenzi online de la marile magazine, in care sa fie specificate detaliile: Nume complet, adresa actuala completa de resedinta, care sa corespunda cu adresa mentionata in cont si sa fie vizibil emitentul documentului, (acesta sa nu fie mai vechi de 3 luni).
Apoi, in termen de 48 de ore este validat si acest document si iti va fi creditat bonusul de 200 RON.
Rezolva si cu asta si tine-ne la curent, te rog.
Intelesesem ca trebuie ori buletinul ori o factura, nu ambele. In decursul zilei de maine rezolv si te anunt daca dupa 48 de ore mi s-a creditat contul. Mersi frumos pentru lamurire !
Salut - ai mai trimis documentele necesare? Din ce am aflat au schimbat oferta, acum acei 200 RON sunt valabili doar la casino. Vom face un articol in acest sens pe site.
Am trimis o factura de la o comanda de la eMag si mi-au spus ca trebuie minim doua facturi pentru a valida contul :)) Sincer, ma pis pe bonusul lor, pentru ca te fac in asa fel incat sa renunti.
Copy the token