Reclamatii
Rezolvat

Retragere fonduri

15 martie 2017, 00:17
4

Am facut cont pe si dupa depozit (200ron) mi s-a cerut in prima faza copie ci (lucru normal pentru jocuri online) . Am castiga 600 ron apoi am incercat sa ii retrag atunci a inceput mailurile si telefoanele de la operatorii netbet. In prima faza mi sa cerut poza fata verso cardului utilizat, apoi extrase de cont, pe extrasele de cont nu era codul iban asa ca vroiau un document cu nume prenume cod iban cod swift si sa apara ca am depus cu acel card in extras. Au facut totul ca sa nu plateasca! Nu recomand!

Suma: 630 RON
Comentariul administratorului
Casa de pariuri a procesat retragerea de 600 RON si a acordat si un freebet de 30 RON clientului pentru intelegere.
SuportNetBet
Reprezentantul casei de pariuri
2
Salut!
Banca emitenta a cardului dvs. nu permite efectuarea platilor pe acel card. Iar pentru a va putea vira retragerea inregistrata, a trebuit sa efectuam verificari suplimentare. Din momentul in care am primit toate actele solicitate, noi am procesat plata, iar in decursul zilei de astazi, banii va vor fi virati in contul IBAN atasat cardului dvs. prin intermediul caruia ati efectuat depunerea pe site-ul nostru.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de acest lucru si aveti deja din partea noastra un freebet de 30RON in contul dvs. NetBet Sports, pentru intelegerea oferita!

Cu stima, Echipa NetBet
Am trimis extras de cont de pe internet banking unde arata clar numarul cardului nume prenume si dovada ca am incarcat acel cont. Apoi un document de la banca care arata clar numarul cardului si ibanul cu stampila bancii. Din pacate document de la banca cu nume prenume cod iban cod swit si moneda contului (toate la un loc) nu detin momentan. Mi se pare absurd pentru ca nu am gasit in termeni si conditii nimic de acest gen.
Salut,
Am luat legatura cu reprezentantii casei de pariuri, vom reveni in curand cu un raspuns oficial.
Mersi!
Copy the token