Reclamatii
Rezolvat

Freebet Netbet

3 martie 2017, 13:46
2

Am primit freebetul de 300 de lei la Netbet, in urma castigarii concursului de bloguri. Am ales un meci pe care am selectat sa pariez 100 de lei, iar restul de 200 au disparut din cont. Am intrat la livechat sa intreb ce s-a intamplat, iar operatorul mi-a spus ca trebuia sa pariez tot freebetul o data. Nu mi se pare normala chestia asta, daca tot au o regula de genul asta, sa nu mai dea posibilitatea utilizatorilor sa selecteze ce suma vor din totalul freebetului.

Suma: 200 RON
Comentariul administratorului
Salut, Am luta legatura cu reprezentantul casei de pariuri Netbet si ti-a creditat diferenta de 200 RON inapoi. La Netbet aceste freebeturi se pot paria doar integral. Daca ai obtinut un freebet de 300 RON, trebuie pariat integral. Daca pariezi doar o parte din el, vei pierde diferenta. Tehnic este posibil, intr-adevar, si nu ar trebui sa fie asa. Dar s-a rezolvat - diferenta de 200 RON ti-a fost creditata in cont.
Xavier
0
Multumesc frumos pentru promptitudine!
Salut,
Am luta legatura cu reprezentantul casei de pariuri Netbet si ti-a creditat diferenta de 200 RON inapoi.
La Netbet aceste freebeturi se pot paria doar integral.
Daca ai obtinut un freebet de 300 RON, trebuie pariat integral. Daca pariezi doar o parte din el, vei pierde diferenta.
Tehnic este posibil, intr-adevar, si nu ar trebui sa fie asa. Dar s-a rezolvat - diferenta de 200 RON ti-a fost creditata in cont.
Copy the token