Reclamatii
Neintemeiate

Reclamatia #2000006 pentru Stanleybet din dydobraila

3 februarie 2017, 22:06
2

Buna ziua , am avut un bilet acum 2 zile adica pe , m-am dus cu codurile si rezultatele mele la agentie , i-am dat doamnei foaia si a scos biletul , .. ajung acasa si ma uit.. 3 meciuri nu era scrise corecrt .. Utd-hull pe foaia mea era x1 si doamna mi-a pus 1 iar inca un meci pescara - fiorentina eu aveam pe foaia mea x2 doamna mi-a pus 2 .. si newcastle - qpr eu aveam x1 pe foaia mea doamna mi-a pus 1 .. in rest tot biletul e bun , dar din cauza ca doamna de la agentie , nu si-a pus ochelarii am pierdut un castig de 7000 de lei .. va multumesc .. data viitoare sa le puneti ochelarii la angajati .

Salut. Si eu am practicat pariatul offline, dar de fiecare data dupa ce se emitea biletul il verificam sau urmaream pe monitor meciurile. Nu cred ca este pentru prima data cand pariezi, dar poate sa fie si daca e asa e bine de retinut ca trebuie sa verifici biletul dupa ce ti-a fost inmanat. De aceea exista si acel timp de stornare de 10-15', ca sa poti modifica biletul in caz ca s-au strecurat una sau mai multe erori. O zi buna !
Buna ziua,

Intelbet.ro vizeaza doar casele de pariuri online si va putem ajuta cu cea mai mare placere daca aveti o reclamatie cu privire la casa de pariuri online Stanleybet.
Ca si solutie la problema dvs. va pot sugera sa va orientati catre pariurile online ca sa va plasati singur biletul, fara a depinde de altcineva. Pariati de acasa, pariati de oriunde, oricand, fara sa depindeti de nimeni.

Noi va recomandam aceasta pagina: intelbet.ro/rating-utilizator/ pentru a afla unde pariaza majoritatea romanilor. Alegeti o casa de pariuri de acolo si incepeti sa pariati online. Mai mult, in comparatie cu casele de pariuri offline, parrind online beneficiati si de cote mai bune, bonusuri mai bune, oferta de pariuri mai variata etc.

Mult succes!
Copy the token