Get's Bet:66 Rotiri Gratuite fara depunere si fara rulaj

This promotion has expired

La Get's Bet Cazino primesti 66 Rotiri Gratuite fara depunere si fara rulaj la slotul Football Mania de la Wazdan.

Fără depunere .

Termeni si conditii bonus Get's Bet

  • Oferta este valabilă pentru jucatorii nou înregistrați, dacă aceștia se înregistrează prin intermediul link-ului de pe aceast[ pagina și parcurg procesul de verificare KYC.
  • Jucatorii nou înregistrați sunt eligibili pentru Campanie și pot beneficia de cele 66 runde gratuite, după ce introduc codul bonus GET66 in secțiunea BONUSURI.
  • Jucatorii nou înregistrați pot beneficia de 66 Runde Gratuite dupa ce au parcurs procesul de verificarea KYC, la slotul Football Mania, cu o valoare nominală de 0.40 lei per spin.
  • Rundele Gratuite sunt valabile timp de 3 zile calendaristice din momentul acordării. La expirarea valabilității, Rundele Gratuite nu vor mai fi disponibile în contul utilizatorului.
  • Bonusul NU este disponibil în cazul în care un alt bonus este activ în cont.
  • Indiferent de câștigul generat prin utilizarea Rundelor Gratuite, valoarea maximă ce poate fi creditată este de 200 lei.

Nu uita!

Pentru retragerea banilor din cont, trebuie sa faci depunerea minima la Get's Bet.

Nota Bonus

4,5/5 - este un bonus fara depunere initiala si fara rulaj, dar trebuie sa pui bani in cont pentru a-ti retrage castigul.

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri