Betano: castiga pariul cand echipa ta are un avans de 2 goluri

Aceasta promotie nu are o data de expirare

Orice jucător la casa de pariuri Betano castiga meciul pe care a pariat daca echipa pe care a mizat conduce cu un avans de 2 goluri. Indiferent care va fi apoi rezultatul final.

Bonus Betano.

Termeni si conditii pentru promotia “Avans de 2 goluri”  H2

  • Promotia e valabila pentru pariurile simplu, multiplu, sistem sau BetCombo plasate înainte de începerea meciului pe Rezultatul final al meciurilor;

  • Oferta e valabilă pentru : Cupa Mondială, Euro, Copa America, Cupa Africii pe Națiuni, Liga Campionilor (începând cu faza grupelor), Europa League (începând cu faza grupelor), Europe Conference League, România Liga 1 și 2, Premier League Anglia, Serie A Italia, LaLiga Spania, Bundesliga Germania, Ligue 1 Franța, Jocuri Olimpice, Cupa României Cupa Angliei FA Copa del Rey Spania DFB Pokal Germania , Coppa Italia Cupa Franței 

Nu uita!

  • Promotia e valabila doar pentru piața de pariere „Rezultat Final” și pentru tipurile de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Nota bonusului “Avans de doua goluri” Betano

5/5 – e o promotie generoasa, care nu implica niciun risc, ai doar beneficii folosind-o!

Postat de:

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token