Premii de 600 RON pentru bloggerii Intelbet!

Vesti bune: Intelbet ofera premii in valoare de 600 RON lunar autorilor celor mai bune bloguri despre pariuri sportive!
 
589acc072eada_1486539783.jpg

Oferim 600 RON bloggerilor Intelbet in fiecare luna. Deschide-ti si tu un blog, scrie articole, acumuleaza puncte si ia-ti partea din fondul de premiere de 600 RON oferit in colaborare cu casa de pariuri online Netbet!
 
Cu cat vei avea mai multe postari de calitate, cu atat vei acumula mai multe puncte, asadar mai multe sanse de castig!

Am dat startul la concurs! Incepe sa postezi pe blogul tau personal de pe site-ul Intelbet si la inceputul fiecarei luni vom analiza toate postarile din luna precedenta si vom premia primii 3 bloggeri.
 
  • Locul 1 – FreeBet 300 RON
  • Locul 2 – FreeBet 200 RON
  • Locul 3 – FreeBet 100 RON

Premiul este sub forma de FreeBet cu urmatoarele conditii: sa fie plasat pe un pariu single (singura selectie pe bilet), la o cota de minim 2.00, pe orice sport disponibil in oferta casei de pariuri.

Toata suma freebet-ului trebuie pariata odata. De exemplu, daca ai castigat un freebet de 300 RON, trebui pariata toata suma pe un singur bilet single, la cote de minim 2.00. Nu paria doar 150 RON pe un bilet, de exemplu, pentru ca apoi vei pierde restul de 150 RON.

In caz de egalitate de puncte, desi sansele sa se intample asta sunt foarte mici, departajarea se va face in functie de data la care utilizatorul s-a inregistrat pe site. Utilizatorul inregistrat mai devreme are intaietate.

Nu trebuie sa te inregistrezi in concurs – fiecare postare care este apreciata de ceilalti utilizatori sau de editorii nostri intra in concurs automat. Asadar, poti castiga bani chiar si daca nu urmaresti asta in mod special!
 
Afla cum poti atrage mai multi cititori pe blogul tau din acest articol.
 
Doar articole despre pariuri sportive. Poate fi orice: ponturi, analize si pronosticuri pentru un anumit meci, comparatii intre case de pariuri, recenzia unei case de pariuri, o experienta personala despre pariuri sportive, o strategie de pariuri, sau orice altceva.

Doar articole relevante. Totul este foarte simplu: doar materialele relevante starnesc interesul celorlalti utilizatori. Succesul fiecarui participant in acest concurs va fi decis si de modul in care ceilalti utlizatori apreciaza postarile tale. Nu are niciun sens sa scrii articole pe subiecte care nu sunt de interes. Impartaseste-ti expertiza, ideile, cunostintele, astfel incat sa starnesti interesul celorlalti utilizatori sis a pornesti discutii cu ei!

Doar material unice. Copy-paste? Sub nicio forma. Desigur, trebuie sa te inspiri din anumite surse pentru a pregati un articol bun. Este char indicat sa te inspiri din cat mai multe surse, dar asta este cu totul alta discutie. Nu se vor accepta materialele copy-paste. Singura exceptie: doar citate scurte, marcate intre ghilimele.
Sistemul de evaluare a postarilor este extrem de complex si este bazat pe o formula care ia in calcul doar postarile interesante si ignora fraudulentii care urmaresc sa isi creasca pozitia in clasament pentru a obtine unul din premiile noastre.

Ratingul postarii va depinde de evaluarea utilizatorilor (vizualizari, like-uri, comentarii) si de evaluarea editorilor Intelbet (formatarea textului, imagini etc). In acelasi timp, trebuie sa ai in vedere faptul ca nu toate like-urile sau comentariile vor aduce un plus articolului, ci doar cele relevante. Totul este facut de asa natura incat sa ofere sanse egale tuturor participantilor.

Un alt criteriu este folosirea etichetelor (tag-urile). Autorului nu ii va fi permis sa adauge toate etichetele posibile si imposibile – foloseste doar etichete relevante pentru postarea ta.

Pe scurt, trebuie sa ai in vedere toti factorii pentru a crea un material de success – de la formatare si folosirea etichetelor, la continutul articolului propriu-zis.
Blogurile care sunt operate de Intelbet, in cooperare cu Intelbet, sau blogurile membrilor staff-ului Intelbet, nu vor lua parte la acest concurs.

Pentru toti ceilalti utilizatori, usa este deschisa!

Clasamentele vor fi afisate direct pe aceasta pagina.

Toata lumea poate participa si castiga! Incepe sa scrii pe blog acum si acumuleaza puncte in concursul bloggerilor!

Si in final, iti reamintim care sunt premiile concursului:

Autorul blogului care s-a clasat pe prima pozitie - FreeBet 300 RON
Autorul blogului care s-a clasat pe pozitia a 2-a - FreeBet 200 RON
Autorul blogului care s-a clasat pe pozitia a 3-a - FreeBet 100 RON

Incepe chiar astazi sa postezi pe blogul tau Intelbet si inscrie-te in concursul dotat cu premii de 600 RON!
Nicio statistica pentru perioada selectata
Copy the token