Barcelona are cota 35 la victorie cu Levante

Nu mai putin de 49 goluri au fost inscrise in ultimele 10 intalniri dintre Levante si Barcelona, in acest interval „extraterestrii” marcand de 40 ori. In ultima intalnire directa, disputata in luna mai a acestui an, cand Barcelona era deja campioana, am asistat la o partida cu 9 goluri, Levante impunandu-se cu 5-4. Acum nu credem ca Barcelona isi va mai pierde concentrarea, tu avand ocazia de a miza la cota 35.0 pentru victoria catalanilor, cota oferita doar de casa de pariuri Betfair.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:45) introducand codul ZFBNHD. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in partida cu Levante. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Barcelona are cota 35 la victorie cu Levante, daca va obtine toate cele 3 puncte urmand sa primesti 175 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, pe cand restul de 170 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in caz ca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNHD
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in fata lui Levante
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 170 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2