Cota marita pentru succesul Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Noua competitie infiintata de UEFA, Liga Natiunilor Unite, va debuta joi, insa Romania va juca vineri, incepand cu ora 21:45, pe teren propriu impotriva Muntenegrului. Jucatorii selectionatei antrenate de Cosmin Contra se vor putea concentra mai bine, avand in vedere ca meciul se va disputa cu portile inchise. “Tricolorii” vin dupa 4 victorii, toate in amicale, avand speranta ca vineri va urma a cincea, mai ales ca muntenegrenii vin dupa 6 meciuri fara victorie. In acest sens, ai putea profita de promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 50.0 pentru ca Romania sa isi adjudece cele 3 puncte.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFN. Efectueaza apoi o depunere pentru a plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in partida din Liga Natiunilor cu Muntenegru. Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Romania va obtine cele 3 puncte vei castiga 250 lei. Astfel, miza ti se va restitui instant cash, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 daca preferi un bilet multiplu. Atat pariul pe succesul Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana vineri, ora 21:45, introducand codul ZFBNFN
  • Plaseaza un pariu din piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Muntenegru
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania va invinge miza ti se va rambursa cash instant, iar restul pana la maxim 250 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2


“Tricolorii” traverseaza o forma destul de buna >>>