Obtine un freebet pentru prima etapa de Liga I

Dupa cum era de presupus, pentru prima etapa a noului sezon de Liga I multe case de pariuri prezinta promotii, unele care vizeaza exclusiv utilizatorii noi, altele la care sunt eligibili toti utilizatorii. La casa online Betfair am avut parte de ambele tipuri de promotie, cea care vizeaza toti utilizatorii putandu-ti oferi un freebet in valoare de 25 lei daca vei plasa un pariu.



Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu plaseaza un pariu simplu sau un bilet multiplu, live sau pre-live, de pe piata Sportsbook, care sa contina un meci din Liga I. Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.5, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Pariurile la care ai folosit Cash Out fie total, fie partial, nu se califica la promotie.


Despre recompense

Indiferent daca pariul este castigator sau nu, imediat vei obtine un freebet pentru prima etapa de Liga I in valoare de 25 lei. Data limita pana la care poate fi plasat freebetul este 23 iulie, ora 23:59, putand alege orice eveniment doresti si la orice cota numai din piata Sportsbook. Tine minte insa ca daca pariul/biletul este castigator in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live de pe piata Sportsbook pe un meci din Liga I desfasurat in aceasta etapa
  • Cota minima este 1.5, iar miza minima 50 lei
  • Vei primi un freebet de 25 lei imediat ce s-a incheiat meciul pe care ai pariat, indiferent daca pariul este sau nu castigator
  • Freebetul trebuie pariat pana pe 23 iulie, ora 23:59


Vei alege sa mizezi live sau pre-live? >>>