Cota marita pentru victoria FCSB in debutul Ligii I

Urmatoarele zile vor fi destul de grele pentru FCSB, in afara turului II preliminar din Europa League “ros-albastrii” urmand sa aiba doua etape dificile in Liga I, adversari fiind Astra si Dinamo. Sambata, incepand cu ora 21:00, FCSB va juca in deplasare cu Astra. Daca esti de parere ca vicecampioana Romaniei va incepe cu dreptul acest sezon de Liga I, te invit sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 40.0 pentru succesul formatiei romanesti.



Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNEX. Depune apoi pentru a putea plasa de pe piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia FCSB va obtine cele 3 puncte in fata Astrei Giurgiu. Cel mult 5 lei se vor lua in considerare in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Aceasta cota marita pentru victoria FCSB in debutul Ligii I inseamna ca, daca FCSB va invinge, vei primi 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Astra
  • Cel mult 5 RON se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca FCSB va invinge ti se va rambursa miza cash imediat, pe cand restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In maxim 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


external linkLink-uri externe interzise