Primesti un freebet daca pariezi pe finala Champions League

Finala Champions League reprezinta un motiv temeinic pentru casele de pariuri sa prezinte promotii care de care mai atractive. O astfel de promotie, la care sunt eligibili toti utilizatorii, gasim la Betfair, care ne promite un freebet in valoare de 50 lei daca vom indeplini cerintele.





Ce trebuie sa fac?

Toata lumea poate participa la promotie, fiind de ajuns un singur pariu pentru a obtine freebetul. Mai exact, vorbim de un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe orice selectie cu o cota mai mare de 1.5 din meciul desfasurat intre Real Madrid si Liverpool. Miza minima este 50 lei. Pariurile pentru care s-a folosit Cash Out nu se califica in vederea promotiei.


Despre recompensa

Imediat ce plasezi pariul primesti un bonus daca pariezi pe finala Champions League in valoare de 50 lei, pe care il poti folosi doar pe piata Sportsbook. Atentie, freebetul trebuie pariat pe finala Champions League inainte ca aceasta sa inceapa, expirand odata cu inceperea partidei dintre Real Madrid si Liverpool. Freebetul trebuie mizat pe un pariu combinat din finala, categoria gasindu-se foarte usor.  In cazul in care pariul este castigator vei primi in cont profitul, nu si valoarea freebetului (50 lei).


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul acum
  • Mizeaza pre-live din piata Sportsbook minim 50 lei pe orice selectie cu o cota minima de 1.5 din finala Champions League
  • Imediat vei primi un freebet de 50 lei, pe care sa-l plasezi tot pre-live pe finala dintre Real Madrid si Liverpool



Poti paria chiar si pe loviturile libere >>>