Vor fi pacaliti sprinterii si in etapa a 2-a din Giro d'Italia?

Chiar daca a avut o prestatie dezamagitoare in prima etapa, terminand abia pe locul 11, columbianul Fernando Gaviria de la Quick Step este considerat de casele de pariuri drept principal favorit in etapa a 2-a. Eu nu cred ca va fi asa, ci vad o lupta intre australianul Caleb Ewan de la Orica si germanul Andre Greipel de la Lotto-Soudal. Iar alegerea mea va fi Ewan deoarece are un sprint mai exploziv si asta s-a vazut si in prima etapa unde a ocupat fara probleme locul 2. Cota sa la victorie este 8, 00 la sportingbet, insa pentru mai multa siguranta recomand o clasare pe podium a acestuia.

Ewan top 3 etapa a 2-a @ 2,50 unibet

Ewan v Bennett > 1 @ 1,90 unibet
- chiar nu inteleg aceasta cota. Ewan din ce stiu eu nu are absolut nici o problema in a trece de catarari, chiar si de cele de categoria a 2-a. In trecut a castigat chiar si etapa cu final in usoara urcare. In schimb Bennett prefera mai mult etapele de plat. Plus ca nici nu a evoluat prea bine in prima etapa, abia locul 9.

Modolo v Sbaragli > 1 @ 1,70 unibet
- Modolo a lansat sprintul prea devreme in prima etapa si nu a putut sa-l sustina pana la capat, fiind depasit pe final de cativa ciclisti. Este insa un sprinter cu explozie buna, care trece de catarari si care se claseaza des in top 5. In schimb Sbaragli are sanse destul de mici sa prinda top 5, dar cu siguranta va termina in top 10. Nu are probleme cu catararile, insa nu prea are explozia necesara pentru a castiga in fata sprinterilor prezenti in acest Giro.