Sevilla - Real Sociedad, în deschiderea etapei 36 !

Sevilla

Cu 9 puncte ramase in joc, andaluzii sunt pe 4, ultima pozitie de Liga Campionilor. Ca sa fie direct in grupe si sa scape de preliminarii, Sevilla ar trebui sa recupereze trei puncte fata de Atletico.

Fara egal de 6 meciuri cu Sociedad, Sevilla s-a distrat in turul din Tara Bascilor (0-4). A fost o dulce razbunare dupa 3 esecuri consecutive cu adversara din aceasta seara. Acum, andaluzii puteau fi la egalitate de puncte cu Atletico daca nu pierdeau (2-4) la Malaga runda trecuta. Esecul a venit neasteptat, dupa 3 victorii si un egal in precedentele 4 etape. Pe teren propriu, Sevilla nu a mai pierdut din noiembrie anul trecut si are in prezent o serie de 14 partide cu 10 victorii si 4 egaluri.

Real Sociedad

Sociedad e pe 7, la un singur punct de ultimul loc ce duce in Europa League. Bascii o asteapta la cotitura fie pe Bilbao, fie pe Villarreal (doua puncte avans are Submarinul Galben).

Victorioasa cu 2-1 in ultima vizita la Sevilla, oaspetii nu au voie sa lase puncte daca vor sa ramana in carti pentru Cupele Europene. Cu 4 victorii in ultimele 5 etape, premizele sunt din cele mai bune. Minusurile ar fi ca sunt 4 accidentati si nu au un parcurs tocmai bun in deplasare, iar ultimul succes,  la Valencia (3-2), a fost primul dupa 3 esecuri consecutive.


Pont: peste 2.5 goluri @ 1.57