Va reusi Chelsea sa castige Premier League?

Chelsea are un meci dificil astazi pe terenul lui Everton, care este una din echipele cu sanse reale de a scoate un rezultat pozitiv. Caramelele s-au descurcat senzational in acest sezon pe teren propriu, avand 12 victorii, 4 egaluri si o singura infrangere, impotriva marii rivale Liverpoool, 0-1. Everton traverseaza si o forma excelenta, avand 8 victorii in ultimele 8 partide de pe teren propriu, inclusiv un 4-0 cu Manchester City la inceputul anului. 

Everton are locul de Europa League asigurat, insa cu o victorie astazi intra in cartile pentru locul 4, deci cred ca vor da totul pentru a castiga. Chelsea a oscilat in ultima perioada, alternand victoriile cu infrangerile, acasa cu Palace 1-2 si pe Old Trafford, 2-0. Mizez pe un meci bun facut de gazde, care nu cred ca vor pierde. 

Pont: Everton sau Egal @ 1.96 Unibet

La Londra, Tottenham are derby pe teren propriu cu Arsenal, echipa care nu a reusit sa tina ritmul bun de la inceputul sezonului si cel mai probabil va juca in Europa League in sezonul viitor, acum fiind pe locul 6 cu 60 de puncte, la 6 distanta de City. Spurs merge ceas in Premier League inca de la sfarsitul lunii Februarie, fiind cea mai in forma  echipa cu 8 victorii consecutive.

Cu publicul alaturi, echipa lui Kane, Dele Alli si Eriksen este favorita la victorie si va intra extrem de motivata pe teren, un alt rezultat in afara de victorie scotandu-i practic din lupta pentru titlu. Cu Hugo Lloris in poarta, unul din cei mai buni goalkeeperi din lume, Spurs a primit in acest sezon doar 22 de goluri in 33 de partide, fiind cea mai buna din Premier League la acest capitol. Astazi mizez pe o noua aparare solida si un joc eficient in atac, prin care acestia vor reusi o noua victorie.

Pont: Victorie Tottenham @ 1.78 Unibet