Borussia Dortmund s-a apropiat la 6 puncte de Bayern Munchen

Borussia Dortmund a câştigat 2 titluri consecutive în sezoanele 2010-2011 şi 2011-2012. De atunci, campionatul Germaniei a devenit Bayern München şi restul, bavarezii câştigând 9 titluri la rând. Conform casei de pariuri Betano, echipa antrenată de Julian Nagelsmann are cota 1.01 că va câştiga al 32-lea titlu din istorie şi al 10-lea consecutiv.

Borussia Dortmund este la 6 puncte de Bayern München

În ultima etapă, Borussia Dortmund a câştigat cu scorul de 3-0 în deplasare cu Union Berlin (Marco Reus 18, 26, Raphaël Guerreiro 71). Astfel, "Die Schwarzgelben" au trecut cu bine peste eşecul neaşteptat de pe "Westfalenstadion", 2-5 cu Bayer Leverkusen.

Surprinzător, Bayern München a pierdut cu 4-2 la Bochum, astfel că echipa antrenată de Marco Rose s-a apropiat la 6 puncte de lider. Mai sunt de disputat 12 etape şi teoretic BVB poate recupera o diferenţă de 6 puncte, însă practic este imposibil, pentru că Bayern München este prea puternică.

Joi seară Borussia Dortmund va juca acasă cu Glasgow Rangers în prima manşă din optimile Europa League. Golgheterii echipei sunt Erling Braut Håland (16 goluri), Marco Reus (7 goluri) şi Julian Brandt (5 goluri).

Bayern München vrea să câştige titlul şi Liga Campionilor

Bayern München luptă în acest sezon ca să câştige titlul şi Liga Campionilor. Campioana nu mai poate realiza "tripla", pentru că a fost eliminată în şaisprezecimile Cupei Germaniei la un scor incredibil, cu 5-0 de Borussia Mönchengladbach.

În Bundesliga "Die Roten" au avut 4 înfrângeri, 1-2 acasă cu Eintracht Frankfurt, 1-2 în deplasare cu FC Augsburg, 1-2 acasă cu Borussia Mönchengladbach şi 2-4 în deplasare cu VfL Bochum.

Miercuri seară bavarezii vor juca cu FC Red Bull Salzburg în prima manşă din optimile Ligii Campionilor, competiţie unde conform casei de pariuri 888sport este a doua favorită, cu o cotă de 4.75, după Manchester City care are cota 3.75. Golgheterii echipei sunt Robert Lewandowski (26 goluri), Serge Gnabry (10 goluri) şi Thomas Müller (7 goluri).

Luptă strânsă pentru un loc de Liga Campionilor

După cum merg lucrurile în acest sezon, pe podium vor fi Bayern München, Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen. În ultimele 12 etape va fi o luptă foarte spectaculoasă pentru echipa care se va clasa la final pe locul 4.

În acest moment 7 echipe speră să se califice în cea mai puternică competiţie inter-cluburi din lume, RB Leipzig, TSG 1899 Hoffenheim, SC Freiburg, FC Union Berlin, FC Köln, FSV Mainz şi Eintracht Frankfurt. Cele 7 echipe sunt despărţite 3 puncte, o diferenţă foarte mică care se poate schimba de la etapă.

Echipele care se vor clasa pe locurile 5 şi 6 vor juca în Europa League, o competiţie care se pot câştiga bani iar ocupanta poziţiei a 7-a va evolua în Europa Conference League. Interesant este că VfL Wolfsburg, care a jucat anul trecut în Liga Campionilor, are şanse minime de a evolua din nou în această competiţie.

Termină pe primele 4 locuri în Bundesliga

Bayer 04 Leverkusen

1.05

RB Leipzig

1.35

TSG 1899 Hoffenheim

5.50

FC Union Berlin

6.50

SC Freiburg

6.50

FC Köln

15.00

Eintracht Frankfurt

18.00

FSV Mainz 05

20.00

Borussia Mönchengladbach

50.00

VfL Wolfsburg

100.00



Cine va retrograda împreună cu SpVgg Greuther Fürth?

În ultimiii ani echipe de mare tradiţie au ajuns în 2 Bundesliga sau 3. Liga, precum FC Kaiserslautern, Fortuna Düsseldorf, Hamburger SV, Werder Bremen, FC Schalke 04, etc. În urma parcursului neaşteptat de slab, nu ar fi exclus ca o altă echipă cu nume să retrogradeze, VfB Stuttgart.

În mod normal SpVgg Greuther Fürth, care are doar 13 puncte după 22 de etape nu are cum să se menţină în Bundesliga, fiind condamnată conform caselor de pariuri online. Ultimele 2 clasate retrogradează direct iar echipa care va terminau pe poziţia a 16-a, va juca un baraj tur-retur cu ocupanta locului 3 din 2 Bundesliga.

"Die Schwaben" au 18 puncte şi sunt la 4 puncte de FC Augsburg, care este pe locul de baraj şi tot la 4 puncte de Arminia Bielefeld, care este pe poziţia salvatoare. Hertha BSC este la doar 1 punct de barajul de retrogradare/promovare şi va emoţii în acest sezon.

Va termina pe unul din ultimele 2 locuri

VfB Stuttgart

2.15

Arminia Bielefeld

3.75

FC Augsburg

5.00

Hertha BSC

6.50

VfL Bochum

25.00

VfL Wolfsburg

external linkLink-uri externe interzise

Borussia Mönchengladbach

40.00