Top 3 case de pariuri online la care putem paria de pe mobil

In ultimii ani telefonul mobil este tot mai utilizat de aproape toata lumea, devenind un gadget practic indispensabil.

Astfel, referindu-ne la site-urile de pariuri sportive, acestea sunt practic obligate sa dezvolte o aplicatie sau cel putin sa aiba o versiune pentru mobil.

Casele de pariuri online care au o aplicatie se pot considera in avantaj fata de celelalte, deoarece interfata este optimizata pentru dispozitivul mobil, pariurile putand fi plasate facil si in orice moment, inclusiv in cadrul unei plimbari relaxante prin parc, in timp ce astepti autobuzul in statie sau de catre studenti la facultate.

In aceste zile foarte multi dintre noi nu putem fi tot timpul in fata calculatorului, astfel ca o aplicatie pentru dispozitivul mobil, fie ca vorbim despre telefon, tableta sau chiar iPad, vine in ajutorul utilizatorilor.

In cele ce urmeaza va vom prezenta un top al caselor de pariuri online la care se poate paria de pe dispozitivele mobile.
 

1. Unibet (Licenta nr. L1160657W000330) - afla mai multe despre agentie

 

Multe case de pariuri au dezvoltat o aplicatie pentru mobil, insa nu peste tot timpul de asteptare in urma realizarii unei comenzi este unul scurt. Luand in calcul si acest aspect, merita sa plasam aplicatia Unibet pe primul loc in acest top case pariuri online la care putem paria pe mobil.

Unibet ofera aplicatii pentru iPhone, Android si iPad. De asemenea, aceasta casa pariuri online dispune de aplicatii atat pentru pariuri sportive, cat si pentru poker. De specificat ca aplicatia pentru poker poate fi downloadata doar de pe iOS si iPad, nu si de pe Android.

Sa mai spunem ca in aplicatia pentru pariuri sportive puteti urmari si transmisiuni live, putand efectua depozite si retrageri doar daca o faceti de pe iPhone sau Android.
 

2. Sportingbet (Licenta nr. L1160656W000327) - afla mai multe despre agentie

 

 
Pe locul secund in acest top case pariuri online la care putem paria de pe mobil se afla Sportingbet. Deocamdata, aplicatia pentru mobil este disponibila doar celor ce au iPhone, asta neinsemnand insa ca versiunea pentru mobil nu poate fi accesata si de pe alte dispozitive.

La fel ca la Unibet, aici putem vizualiza, de asemenea, transmisiuni live, timpul de asteptare in urma unei comenzi fiind si el destul de scazut, lucru care ne este de mare ajutor cand plasam pariuri live. De asemenea, utilizand aplicatia puteti efectua depuneri, retrageri sau puteti chiar sa inchideti pariul.

Pe scurt, aveti acces la toate facilitatile de care beneficiati si pe desktop. Aplicatia a fost imbunatatita pe 1 septembrie 2016, cand Sportingbet a obtinut licenta pe 10 ani. Aplicatie speciala pentru cazino inca nu exista, insa in versiunea pentru mobil puteti accesa si aceasta sectiune.
 

3. Netbet (Licenta nr. L1160651W000195) - afla mai multe despre agentie

 

Ultima in acest top 3 case pariuri online la care putem paria de pe mobil, care ne ofera si o experienta placuta, este Netbet.
 
Aplicatia poate fi downloadata de pe iOS (iPhone), Android si iPad, aceasta functionand destul de bine pe toate dispozitivele mobile.

Timpul de raspuns in urma efectuarii unei operatiuni este scurt, lucru esential daca avem in vedere faptul ca in weekend, spre exemplu, puteti alege dintre mai mult de 500 evenimente live.

Nici Netbet nu beneficiaza de aplicatie pentru Cazino, insa sectiunea poate fi accesata de pe versiunea de mobil. De mentionat ca Netbet va ramburseaza primul pariu pe o cota de 1.6 plasat de pe un dispozitiv mobil, in limita a 40 lei, daca acesta nu este castigator. Bonusul trebuie rulat de 8 ori pe cote de 1.6, avand la dispozitie 60 zile pentru a face asta.
 
Alte aplicatii pentru dispozitivele mobile gasim la casele de pariuri 888sport, Betfair si Betano, primele doua putand fi accesate de pe iPhone, Android si tableta, ultima avand aplicatii pentru iPhone si tableta.
 
Desi este o casa recent aparuta, Betano (afla mai multe despre agentie) beneficiaza de o tehnica moderna de plasare a pariului de pe dispozitivul mobil, in afara parierii normale. Este vorba despre plasarea lor prin comanda vocala, pentru asta trebuind sa ai microfon, iar pariul dictat de dumneavoastra va fi selectat automat.

In ceea ce priveste casa de pariuri Fortuna (afla mai multe despre agentie), care nu beneficiaza inca de aplicatie, ci doar de accesare direct din browser, ai 10% bonus sub forma de freebet pentru fiecare 10 pariuri plasate avand cota minima 1.8, valoarea maxima a freebetului fiind 20 RON. De acesta poti dispune de 10 ori, asadar daca plasezi pariuri de pe mobil in mod constant poti castiga freebeturi in valoare maxima de 200 lei.
 

Concluzii


Aplicatiile pentru dispozitivul mobil pot fi accesate direct de pe acesta, in vreme ce pentru versiunea de mobil trebuie sa accesezi Internetul;

Casele de pariuri ce beneficiaza de aplicatii pentru mobil sunt Unibet, Sportingbet, Netbet, 888sport, Betfair si Betano;

In afara de aplicatia pentru pariuri sportive, Unibet beneficiaza si de cea pentru Poker;

Aplicatia de mobil pentru Betano iti ofera posibilitatea de a plasa pariuri prin comanda vocala.