Top 3 case pariuri ce beneficiaza de live video

Toti pariorii profesionisti care prefera pariuri pe meciuri live sunt constienti de faptul ca urmarindu-le in transmisiune directa vor avea sanse mai mari de castig pe termen mediu si lung.
 
Astfel, daca vizionezi partida timp de minim 10-15 minute vei alege un pronostic in cunostiinta de cauza, fiind mai probabil, cel putin teoretic, ca acesta sa fie castigator decat daca ai paria live fara sa fi vizionat partida. Dintre cele 16 case pariuri online ce opereaza in Romania, sapte iti ofera oportunitatea de a urmari o partida in direct. Transmisiunile pot fi vizionate gratuit, insa pentru a beneficia de acestea trebuie sa ai o suma de bani in cont. Sigur, unele prezinta o oferta bogata a transmisiunilor sportive, iar altele una mai saraca. De specificat ca transmisiunile pot fi vizualizate si de pe dispozitivul mobil.
 

Pentru a afla competitiile de fotbal transmise de fiecare casa in parte acceseaza acest link

 

1. Unibet


Unul dintre motivele pentru care Unibet este cea mai apreciata casa de pariuri il reprezinta numarul mare de transmisiuni live. Unibet ofera anual aproximativ 30 000 transmisiuni, cele din fotbal si tenis fiind cele mai dese, dupa cum va puteti imagina. Din oferta de fotbal nu lipsesc campionate de top ca La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1, dar nici meciuri din liga a doua sau chiar a treia din anumite campionate. In  ceea ce priveste tenisul Unibet transmite turnee din circuitul ATP, WTA, turnee de Grand Slam, dar si turnee challenger sau ITF.
 
 
Aici gasim insa si transmisiuni din baschet (mai ales NBA), baseball, hochei pe gheata, tenis de masa, darts sau cricket, cu specificatia ca pentru a viziona meciurile de cricket sau anumite meciuri de snooker si darts trebuie sa plasezi un pariu pe respectivul meci.
 
  • Program transmisiuni
Dupa ce te-ai logat este necesar sa treci pe varianta veche a siteului (Pariuri -> Pariuri (vechi) ) pentru a putea vizualiza intreg programul transmisiunilor directe dintr-o zi. Acesta se gaseste sub meniul “Sporturi”, in partea stanga a site-ului, sub denumirea “Unibet TV”.
 

2. Betano


Casa de pariuri Betano este printre cele care se bucura de un succes enorm din partea utilizatorilor romani, asta datorandu-se si transmisiunilor sportive. Anual sunt prezentate aproximativ 24 000 transmisiuni, cele din fotbal si tenis de camp predominand. Cu exceptia Premier League, Betano ofera transmisiuni sportive pentru toate campionatele de top, aceasta acoperind insa alte multe competitii, chiar si din liga a doua si a treia.
 
 
Cat despre tenis, la Betano putem vizualiza aproape toate meciurile importante din turneele ATP, WTA, de Grand Slam, challenger, chiar si ITF. Printre alte sporturi acoperite de aceasta casa de pariuri enumeram baschetul, baseballul, tenisul de masa, handbalul, voleiul pe plaja sau badmintonul.
 
  • Program transmisiuni
Poti consulta oferta transmisiunilor sportive pentru ziua respectiva accesand categoria “Pariuri live”, sub-categoria “Program stream live”.
 

3. Sportingbet


In oferta casei de pariuri Sportingbet gasim aproximativ 10 000 transmisiuni sportive pe an. Credem ca este inutil sa precizam ca transmisiunile din fotbal si tenis sunt cele mai intalnite. Trebuie insa sa specificam ca Sportingbet nu prezinta transmisiuni pentru turnee ATP, WTA si Grand Slamuri, ci numai pentru turnee challenger si din circuitul ITF. In ceea ce priveste partidele de fotbal, sunt transmise si cele din campionate de top, insa nu la fel de multe ca in cazul primelor doua case de pariuri din topul nostru. Alte sporturi ce le poti urmari la Sportingbet sunt tenis de masa, baschet, baseball, badminton sau darts.
 
 
  • Program transmisiuni
Oferta transmisiunilor sportive poate fi consultata in categoria “Pariuri live”, sub-categoria “Calendar”, trebuind sa bifezi casuta cu pictograma ce simbolizeaza transmisiunile. Pentru a fi mai usor de gasit meciul pe care il cauti, programul zilnic este impartit in 3 intervale orare, pentru a maximiza/minimiza un anumit interval trebuind doar sa dai click pe acesta.
 
Alte case de pariuri ce ofera transmisiuni live sunt Betfair, Netbet, Winmasters si Casa Pariurilor. De punctat ca la Betfair gasim foarte multe transmisiuni pe curse de cai si de caini, pentru a le putea urmari trebuind sa plasam un pariu pe acea cursa. Cu privire la celelalte sporturi insa, cu exceptia fotbalului si poate a tenisului, oferta este modesta.