Tipuri de bonusuri la casele de pariuri online

Un factor decizional important asupra potentialilor clienti ai unei case de pariuri online il au bonusurile si aici nu ne referim doar la cele de inregistrare.
 
Sigur, bonusul de inregistrare are importanta sa asupra atragerii unui utilizator catre respectiva casa de pariuri, insa acesta este sau ar trebui sa fie doar primul pas in relatia cu ai sai clienti. Pana la urma, bonusul de inregistrare nu il poti lua decat o data, pe cand alte bonusuri le poti lua chiar si de mai multe ori pe saptamana, daca ne referim la un site de top. Aceste bonusuri vin, cel mai des, in urma unor promotii si pot de mai multe feluri.
 

Bonusuri cash


Vom incepe cu bonusurile cash, bonusuri ce trebuie rulate de mai multe ori inainte de a le putea retrage. La majoritatea caselor de pariuri se gaseste un astfel de bonus atat la inregistrarea pe site, cat si in cazul promotiilor. Astfel de bonusuri pot surveni la promotiile pentru pariuri sportive, insa si la cele pentru jocuri de cazino. In general, conditiile de rulaj ale bonusurilor in urma unei promotii sunt aceleasi celor in urma inregistrarii, insa nu putem spune ca este o regula.
 

Bonusuri sub forma de pariu fara risc


Un alt tip de bonus, adoptat de tot mai multe case de pariuri, este cel sub forma unui pariu fara risc, numit si pariu gratuit sau freebet. Este adevarat, in general valoarea sa este de maxim 50 lei, insa cel mai mare avantaj, in opinia noastra, este acela ca freebetul nu trebuie rulat decat o data. Unele promotii impun o cota minima pentru rularea freebetului, pe cand altele nu. Trebuie specificat insa si faptul ca valoarea freebetului nu se va rambursa in cont in cazul unui pariu castigator sau anulat. Astfel, pentru ca in cont sa ti se crediteze valoarea sa, ar trebui sa plasezi freebetul la o cota minima de 2.00. De regula, acesta poate fi plasat atat pe un singur eveniment, cat si pe bilete multiple (cu mai mult de un eveniment).
 

Bonusul sub forma de pariu fara risc este la mare cautare


Singurele case de pariuri care ofera un bonus la inregistrare sub forma de pariu fara risc sunt Unibet si Fortuna. In mod aparent ciudat insa, cand vine vorba de bonusuri ca urmare a promotiilor la Unibet, toate sunt cash. In schimb, la Fortuna ni se ofera doar bonusuri sub forma de freebet. La fel si la Sportingbet, unde, e adevarat, promotiile sunt mai putine. O schimbare de strategie vedem de cateva saptamani la casa de pariuri Netbet, care ofera tot mai multe bonusuri sub forma de freebet.
 

Cote marite


Casele de pariuri mai ofera si un alt tip de rasplata, daca o putem numi asa, pe care insa nu stim daca o putem introduce la categoria ‘’bonusuri’’. Este vorba despre cotele marite pentru diferite meciuri, in general de fotbal. Acestea nu necesita insa rulaj in cazul in care vor fi castigatoare. In urma cu 3-4 ani nu se auzise la casele de pariuri de notiunea de cote marite decat foarte rar. Acum anumite case online le adauga in oferta saptamanal sau chiar zilnic,  de aceste cote putand beneficia orice client al respectivei case, fie el nou sau vechi.
 

Unde putem gasi cote marite?


Cotele marite pot viza victoria uneia sau a mai multe echipe sau inscrierea a cel putin un gol de catre jucatorul selectat. Casele de pariuri care ofera constant astfel de cote marite sunt Fortuna, 888sport, Betano (sub denumirea de Marja 0%), Maxbet si Winmasters. Sa specificam ca la 888sport gasim de departe cele mai multe cote marite, oferta fiind in general de doua ori pe saptamana, pe cand Fortuna ne ofera zilnic astfel de cote. Si la casa de pariuri Betano avem cel putin o cota marita pe zi, la Maxbet avem astfel de cote in special in weekenduri, pentru ca Winmasters sa ne ofere o singura cota marita pe saptamana.
 

Pariu acumulator


Un tip de bonus intalnit mai mult la casele de pariuri offline, dar care a inceput in ultimul timp sa apara si la cele online, este bonusul in functie de numarul de selectii de pe bilet, denumit si bonus pentru pariurile acumulator. Astfel, valoarea bonusului este direct proportionala cu acest numar. Bonusul este raportat la castigul de pe bilet si, evident, se aplica doar in cazul biletelor castigatoare. In cazul obtinerii unui astfel de bonus, acesta nu trebuie rulat. Casele de pariuri la care intalnim un astfel de bonus sunt in general casele care dispun si de agentii offline (stradale), cum ar fi Fortuna sau Maxbet, insa si la case precum Winmasters, care nu beneficiaza de agentii terestre.
 
In concluzie, sunt tipuri de bonusuri la casele de pariuri pe placul fiecarui tip de parior, fie ca vorbim de bonus sub forma de cash, ce se supun unor conditii de rulaj, fie ca vorbim despre bonusuri sub forma de freebet, sub forma de castiguri in plus pe bilet sau chiar despre cote marite. Bonusurile fiind frecvente, in general valoarea lor maxima nu este una foarte mare (pana in 100 lei), insa ne bucura faptul ca acestea sunt tot mai dese la casele de pariuri.
 
Sursa foto: betstories.com