Promotii sportive 28-30 octombrie

In vederea acestui weekend casele de pariuri online prezinta nu mai putin de 8 promotii. Sapte dintre ele se refera la meciuri de fotbal din Liga I si din campionatele de top ale Europei, iar una la un meci de box.

 

1. Cota 8.00 pentru victoria FCSB in fata Craiovei


Dupa pasii gresiti din ultimele doua etape ai liderului CFR Cluj, FCSB s- apropiat la un singur de ardeleni. In etapa aceasta va avea insa o misiune dificila in deplasarea contra Craiovei, cele doua fiind la egalitate de puncte. Aceasta casa de pariuri mareste mult cota pentru victoria celor de la FCSB. Astfel, cei care se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBN68 vor fi eligibili pentru cota 8.00 la victoria oaspetilor.

 

 

Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei. In cazul in care FCSB va obtine toate cele 3 puncte vei castiga cel mult 400 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.

 

Statistici favorabile pronosticului

 • FCSB a castigat ultimele 3 meciuri directe din deplasare

 

Cum procedez?

 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN68
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB in meciul cu CSU Craiova
 3. Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 400 lei

 

2. Un freebet pentru fiecare zi de Liga I


Va  reusi oare Juventus Bucuresti sa scape de ultimul loc, Dinamo sa urce pe loc de play-off sau FCSB sa devina lider al Ligii I? Raspunsurile la toate cele 3 enigme le vom afla in aceasta runda, cand Juventus o va intalni pe Voluntari in deplasare, FCSB tot in deplasare pe Craiova, in vreme ce Dinamo va primi vizita campioanei Viitorul Constanta. In vederea fiecareia dintre cele 3 partide aceasta casa de pariuri iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet in valoare de 15 lei.

 

 

Pentru a fi eligibil trebuie sa depui minim 50 lei folosind codurile bonus LIGA12810 daca doresti sa pariezi pe meciul celor de la Voluntari si Juventus, LIGA12910 pentru plasarea unui pariu pe meciul dintre CSU Craiova si FCSB, respectiv LIGA13010 pentru un pariu pe meciul dintre Dinamo si Viitorul. Poti depune de 3 ori 50 lei folosind codurile respective daca doresti sa pariezi pe toate cele 3 meciuri.

 

Dupa efectuarea depozitului/depozitelor plaseaza un pariu pre-live pe meciul/meciurile corespunzatoare codului folosit la depunere. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se iau in calcul la promotie. Dupa efectuarea pariului pre-live vei primiun freebet de 15 lei pe care sa-l plasezi live pe acelasi meci. Fiecare freebet trebuie mizat la o cota minima de 2.00, castigul maxim fiind de 75 lei.

 

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul aici
 2. Depune minim 50 lei introducand codul corespunzator meciului pe care vrei sa pariezi
 3. Plaseaza un pariu pre-live de cel putin 50 lei la meciul/meciurile pentru care ai efectuat depozit
 4. Freebetul obtinut trebuie plasat live pe acelasi meci

 

3. Marcatorii iti pot aduce 50 RON la CSU Craiova vs FCSB


Aceasta casa de pariuri ne prezinta o promotie pe cat de inovatoare, pe atat de interesanta la meciul dintre CSU Craiova si FCSB, promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii romani. Pe scurt, daca vei plasa un pariu pe tipurile Primul/Ultimul/Oricare Marcator/Sa inscrie cel putin doua goluri/Sa inscrie un hat-trick si in cazul in care va fi necastigator vei primi miza inapoi. Asta doar daca Baluta sau Gnohere vor marca in meci. Sa spunem ca ambii au marcat in ultima intalnire directa, incheiata cu scorul de 1-1. De asemenea, Baluta a marcat in 3 din ultimele 4 meciuri de Liga I, iar Gnohere a marcat un hat-trick in ultima etapa.

 

 

Pariurile live si cele pe un bilet multiplu nu sunt eligibile la acesta oferta. Rambursarea maxima este de 50 lei, suma creditata in maxim 24 ore sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 5 ori la o cota minima de 1.65 in termen de 90 zile.

 

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te acum
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe una din cele 5 piete de  mai sus in meciul CSU Craiova vs FCSB
 3. Daca Baluta sau Gnohere vor marca, iar pariul tau va fi necastigator, miza iti va fi rambursata

 

4. Full bet de 100 RON pe aplicatia mobila


Pentru a-si promova aplicatia de mobil, una ce poate fi instalata foarte usor, aceasta casa de pariuri ofera o promotie valabila exclusiv pentru mobil, oferta referitoare la meciul dintre CSU Craiova si FCSB. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi minim un pariu live de minim 5 lei pe acest meci. Daca primul tau pariu live este necastigator, vei fi rambursat cu un full bet de 100% pana la 100 lei.

 

 

Un full bet actioneaza ca un freebet, trebuind rulat o singura data, doar ca in cazul unui pariu/bilet castigator in cont va fi creditata si valoarea full betului, nu doar profitul. Full betul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea meciului. Acesta nu este oferit pentru pariuri contradictorii, ca de exemplu un pariu pre-live pe X2 (egal sau victorie FCSB) si un pariu live pe victoria Craiovei. Full betul trebuie pariat tot in aplicatiile mobile.

 

Cum procedez?


1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum

2. Descarca aplicatia de mobil

3. Plaseaza un pariu live pe meciul dintre CSU Craiova si FCSB

4. Daca pariul este necastigator veii primi un full bet de maxim 100 lei, ce trebuie plasat tot pe aplicatiile mobile

 

5. Cota 5.00 pentru victoria Barcelonei cu Bilbao


Barcelona are un parcurs aproape perfect in La Liga, parcurs pe care doreste sa-l continue si in urma deplasarii din aceasta seara cu Bilbao. Cota normala pentru victoria catalanilor este 1.44, insa aceasta  casa de pariuri a plusat, oferind cota 5.00. Eligibili la aceasta sunt utilizatorii care se inregistreaza pana la ora meciului folosind codul ZFBN67.

 

 

Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Bilbao. Miza maxima pentru cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca daca Barcelona se va impune vei castiga cel mult 250 lei. Miza iti este rambursata cash, pentru ca profitul sa fie creditat sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.

 

Statistici favorabile pronosticului

 • Barcelona este lider in La Liga, marcand 26 goluri, primind doar 3 in 9 etape
 • Bilbao se afla pe locul 11
 • Barcelona s-a impus in precedentele 3 intalniri directe din deplasare in campionat

 

Cum procedez?

 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri utilizand codul ZFBN67
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Bilbao
 3. Daca pariul este castigator in cont vei primi maxim 250 lei

 

6. Cota 10.0 ca Real Madrid sa o invinga pe Girona


Real Madrid incearca sa tina pasul cu principala sa adversara, FC Barcelona, in aceasta etapa avand un adversar destul de usor. Este vorba despre Girona, pe care o va intalni duminica, la ora 17:15. Aceasta casa de pariuri ofera cota 10.0 pentru o victorie a “galacticilor”, eligibili fiind toti cei care se vor inregistra pana la ora meciului.

 

 

Dupa inregistrare si efectuarea unei depuneri, plaseaza un pariu pe victoria lui Real Madrid. Miza maxima este 50 lei. Daca pariul va fi castigator ti se va returna imediat cash castigul corespunzator cotei normale, pentru ca restul castigului sa fie creditat in maxim 24 ore. In cazul in care Real Madrid nu va invinge vei primi bonusul de inregistrare.

 

Despre bonus

Daca Real Madrid va invinge, bonusul trebuie rulat de 3 ori la o cota minima de 1.5 in termen de 7 zile. In cazul in care vei primi pariul fara risc, primul pariu va fi rambursat daca va fi necastigator. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5 in cel mult 30 zile.

 

Statistici favorabile pronosticului

 • Real Madrid vine dupa 4 victorii
 • Girona se afla pe locul 15

 

Cum particip?

 1. Inregistreaza-te la aceasta casa de pariuri
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid
 3. Daca aceasta va invinge vei primi un bonus de maxim 500 lei
 4. In cazul unui pariu necastigator vei primi bonusul de bun-venit

 

7. Primesti 3 freebeturi pentru pariurile pe ligile europene


Ca in fiecare saptamana, aceasta casa de pariuri prezinta o promotie pentru campionatele de top ale Europei. Acum poti primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, daca vei plasa minim 7 pariuri din La Liga, Premier League, Serie A si/sau Liga I. Cota minima fiecarui pariu trebuie sa fie 1.6, iar miza minima 50 lei. Poti consulta “biletul zilei” in cazul in care nu esti sigur ce pronosticuri sa plasezi. Cele 3 freebeturi le vei primi indiferent de rezultatele inregistrate. Inscrierea la promotie poate fi facuta pana in noaptea de 31 octombrie, ora 1:59.

 

 

Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariate in termen de 7 zile. Pariul trebuie sa aiba cota minima 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba o cota minima de 2.00.

 

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza minim 7 pariuri pe cel putin unul dintre campionatele mentionate mai sus
 3. Indiferent de rezultate vei primi cele 3 freebeturi

 

8. Meciul dintre Joshua si Takam iti ramburseaza miza


La noapte se va desfasura meciul de box dintre Joshua si Takam, in incercarea lui Anthony Joshua de a-si pastra titlurile mondiale WBA si IBF. Meciul va fi unul urmarit inclusiv de microbisti din Romania, astfel aceasta casa de pariuri prezentand o promotie care iti returneaza miza in cazul unui pariu necastigator.

 

 

Intai de toate, trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, dupa care sa plasezi un pariu de minim 60 lei pe una dintre urmatoarele piete: runde totale, pariuri alternative pe runde, grup/grupuri de runde castigatoare. Daca pariul tau este necastigator iti va fi rambursata miza, in limita a 60 lei, sub forma de freebet. Acesta expira dupa 7 zile, putand fi pariat pe orice cota vrei.

 

Cum procedez?

 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Pariaza minim 60 lei pe una dintre pietele selectate mai sus
 3. Daca pariul este necastigator vei primi un freebet