Promotii si cote speciale 11-13 februarie 2017

Intrucat in acest weekend avem intalnirea destul de importanta din Fed Cup dintre Romania si Belgia, la casele de pariuri online putem vedea si altceva decat promotii din fotbal.
 

Pariaza  fara risc la Romania – Belgia


Vom incepe chiar cu aceasta din tenis oferita de Netbet, care ne propune rambursarea 100% a pariurilor daca vom miza pe romance. Altfel spus, daca vom plasa pre-live minim 50 RON pe victoria a cel putin una dintre romance, vom primi inapoi toti cei 50 RON daca belgianca se va impune.
 
 
Fiind vorba despre 5 meciuri, valoarea cumulata a bonusului este de 250 RON. Atentie, poti participa la promotie doar daca te-ai inscris, putand face asta pana pe 12 februarie, ora 18:00. Rambursarea va fi creditata sub forma de bonus in termen de 48 ore de la incheierea intalnirii.  Bonusul este valabil timp de 7 zile, pana atunci pariurile trebuind sa fie atat plasate, cat si stabilite. Bonusul trebuie pariat de 6 ori pe evenimente sportive cu o cota minima de 1.6, iar in cazul unui bilet multiplu fiecare eveniment trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Handicap sau Sub/Peste nu vor fi luate in calcul la rulaj, insa cele combinate da.
 

Rambursare pentru Liga I


Pentru etapa cu numarul 23 a Ligii I casa de  pariuri Netbet a pregatit o promotie pe care cu greu avem cum sa o refuzam, la fel cum s-a intamplat si pana acum. Este vorba despre o rambursare de maxim 200 lei, pe care o vei obtine daca vei plasa, pre-live si/sau live pe bilet simplu, minim 50 lei pe meciuri distincte din aceasta etapa de Liga I. Suma pariurilor necastigatoare va fi cumulata si rambursata in limita a 200 lei. In caz ca doriti sa  va inspirati inainte de a plasa pronosticurile pentru Liga I, va recomandam sectiunea ‘’biletul zilei’’, unde expertii nostri, printre care se numara Mihai Mironica si Ioana Cosma, vor oferi pronosticuri pentru diverse meciuri.
 
 
Doar primul pariu necastigator pe un anumit meci va fi luat in considerare pentru promotie. Rambursarea va fi creditata sub forma de bonus in termen de 48 ore de la incheierea ultimei partide din runda, bonusul fiind valabil timp de 7 zile. Conditiile sunt aceleasi ca la promotia de mai sus.
 

Freebet la Liverpool – Tottenham


Astazi, 11 februarie, ziua de Premier League se va incheia cu partida dintre Liverpool si Tottenham, pentru care Netbet a pregatit o promotie. Astfel, ni se va acorda o rambursare de 50%, in valoare de 40 lei, daca vom plasa 80 lei, pre-live si singur pe bilet, pe scorul exact al partidei.
 

Rambursarea va fi facuta in cont sub forma de freebet. Acesta poate fi folosit doar pentru a paria live pe unul dintre urmatoarele meciuri: Burnley – Chelsea, Swansea – Leicester sau Bournemouth – Manchester City la o cota minima de 1.5. Miza din freebet nu este inclusa in eventualul castig. Sa spunem ca ultimele doua intalniri din Premier League dintre cele doua echipe s-au incheiat cu scorul de 1-1.
 

Cota marita pentru victoria Barcelonei


Astazi, incepand cu ora 17:15, Barcelona se va deplasa la Alaves in incercarea de a lua toate cele 3 puncte. Casa de pariuri Betfair profita de faptul ca echipa catalana este vazuta favorita clara, oferind astfel o promotie destinata doar care se vor inregistra astazi la aceasta casa online folosind codul ZSKN14.  Cei ce vor face asta vor primi cota 5.00 ca Barcelona sa se impuna astazi, insa nu vor lua bonusul de bun-venit.
 

Miza maxima pentru a va califica la aceasta cota este 50 lei. Tot ce este in plus se va calcula la cota normala. Daca elevii lui Luis Enrique nu vor invinge azi, miza va fi rambursata, in limita a 50 lei. Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o cota trebuie sa aiba valoarea minima 1.2. Bonusul este valabil timp de 90 zile. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si bonusul trebuie plasate din piata Sportsbook.

 
Cota marita pentru victoria Stelei


Steaua nu trebuie sa mai faca niciun pas gresit pana la finalul sezonului regulat daca doreste sa aiba sanse reale la titlu. Este putin probabil ca se va impiedica pe teren propriu de Voluntari, drept pentru care Betfair vine cu o promotie. Astfel, cei ce se vor inregistra la aceasta utillizand codul bonus ZSKN06 vor primi cota 5.00 pe victoria ‘’ros-albastrilor’’. Conditiile pentru rulajului bonusului sunt identice promotiei de mai sus.
 
 

Cote marite pentru victoria celor de la Liverpool si Tottenham


Casa de pariuri Winmasters ne propune pentru derby-ul din aceasta seara dintre Liverpool si Tottenham cote marite la victorie pentru ambele formatii. Este vorba despre cota 6.00 pentru o victorie a lui Liverpool si 10.0 pentru una a lui Tottenham. Eligibili pentru promotie sunt toti cei ce nu au cont si care isi vor face si vor depune minim 40 lei pana la ora partidei folosind codul ROHIGHODD217. Evident, promotia este valabila doar pentru jucatorii din Romania.
 

Pariul trebuie sa fie simplu si pre-live pe victoria unei echipe. Miza maxima care se va califica pentru aceasta promotie este 50 lei. Daca pariul va fi castigator, initial iti va fi validat la cota normala, iar luni diferenta va fi virata in cont ca bonus. Atentie, cei ce participa la aceasta promotie nu vor lua bonusul de bun-venit de maxim 300 lei. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 5 ori la cote minime de 1.65. In cazul unui bilet multiplu fiecare pariu trebuie sa aiba cota minima 1.35 (sau 1.2, nu se specifica clar). Tipurile de handicap de orice fel nu vor fi luate in calcul la rulaj.
 

Cote speciale


La fel cum ne-au obisnuit in fiecare weekend, si de aceasta data anumite case de pariuri prezinta cateva cote speciale. Vom incepe cu 888sport, care ofera 12 multiple imbunatatite si 17 pariuri speciale. Pentru ca o multipla sa fie castigatoare trebuie ca toate echipele din respectiva selectie sa castige, iar pentru ca un pariu special sa fie ‘’verde’’ trebuie ca respectiva echipa sa se impuna, dar si ca jucatorul selectat sa marcheze.
 
Printre pariurile speciale gasim si unul mai nastrusnic, conform caruia putem castiga daca Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, isi scapa ochelarii pe jos in timpul celebrarii unui gol de-al echipei sale. La pariurile speciale putem miza pe meciuri din Premier League, Championship, La Liga si Bundesliga, cota cea mai mica fiind 2.00. In cazul multiplelor imbunatatite gasim partide din Anglia, Spania, Germania, Italia, chiar si Scotia. Astfel de pariuri nu pot fi combinate pe bilet, miza fiind si ea restrictionata.
 
Continuam cu Fortuna, care ne ofera 12 cote speciale pentru astazi, 11 februarie. Pentru ca una dintre aceste cote sa fie castigatoare trebuie ca toate echipele din respectiva selectie sa se impuna. O selectie cuprinde 4 echipe, in general care pornesc cu prima sansa in meciurile lor. Cota cea mai mica este 7.5, iar cea mai mare 21.0. Asta inseamna ca daca minim doua cote vor fi castigatoare veti fi pe profit daca veti plasa o suma identica pe toate biletele.
 
Incheiem cu Maxbet, care ofera si ei cote marite pentru 8 meciuri. Diferenta fata de celelalte doua case care prezinta astfel de cote este ca la Maxbet gasim mai multe pentru aceeasi partida. Singurul pariu care va fi castigator daca toate selectiile de pe bilet se vor impune vine din La Liga. In rest, avem 4 cote marite pe meciul dintre Botosani si CSU Craiova, 4 pentru cel dintre Gaz Metan si CFR Cluj, 4 pentru Arsenal si Hull, 4 pentru cel dintre Liverpool si Tottenham, doua pentru Betis si Valencia, 3 pentru Alaves si Barcelona, respectiv doua pentru Bilbao si La Coruna.