Promotii Cupa Confederatiilor 2017

Diseara va debuta a zecea editie a Cupei Confederatiilor, editie disputata in Rusia, tara care va gazdui Campionatul Mondial anul viitor. Patru sunt casele de pariuri care isi anunta intentia de a ne prezenta promotii pe toata durata competitiei, deocamdata oferindu-le in vederea fazei grupelor.
 

10 lei pentru fiecare gol marcat


Casa de pariuri la care gasesti cele mai multe promotii lunare, Netbet, nu putea rata ocazia de a prezenta una si pentru Cupa Confederatiilor. In urma primei etape din faza grupelor ne putem alege cu un freebet in valoare de 200 lei. Pentru a putea primi acest premiu, plaseaza pre-live pe rezultatul final (1X2) si/sau live, pe orice optiune, cel putin un pariu singur pe bilet, indiferent de cota.
 

Pentru orice pariu plasat (pe meciuri distincte) in perioada 17-19 iunie vei primi un freebet in valoare de 10 lei la fiecare gol, pana la 200 lei (suma totala) doar daca pariul plasat de tine se dovedeste a fi necastigator.  Pentru ca asta sa se intample trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, inscriere valabila pana in noaptea de 20 iunie, ora 1:59.
 
Freebetul va fi acordat in termen de 48 ore de la incheierea respectivei partide. Acesta trebuie pariat integral o singura data la o cota minima de 2.00 in termen de 7 zile de la creditare. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.

 
Cota 5.00 pentru meciul de debut al campioanei mondiale


Germania se prezinta la Cupa Confederatiilor cu mai multe tinere sperante, in ciuda acestui lucru casele de pariuri vazand-o in continuare cu prima sansa la castigarea trofeului. Nemtii vor debuta impotriva Australiei, formatie pe care ar trebui sa o invinga lejer. La casa de pariuri Betfair cei care se vor inregistra pana la ora meciului folosind codul ZFBN20 vor primi cota 5.00 pentru victoria Germaniei.
 

In conditiile in care introduci acest cod nu vei mai beneficia de bonusul de bun-venit. Miza maxima care se va calcula la cota marita este 50 lei, ceea ce inseamna ca vei putea castiga maxim 250 lei. Miza se va rambursa instant in bani reali, pentru ca profitul sa fie creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile la o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Tine cont ca atat pariul pe victoria Germaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

Obtine un freebet de 100 lei in prima etapa a fazei grupelor


Pentru pariurile plasate pe Cupa Confederatiilor in una, doua sau chiar toate 3 etape ale competitiei casa de pariuri Winmasters te va recompensa cu un freebet cumulat in valoare maxima de 100 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi 5 pariuri, live sau pre-live, singure pe bilet, cu o miza minima individuala de 50 lei si o cota minima de 1.75. Daca esti confuz in privinta pariurilor pe care doresti sa le plasezi poti accesa sectiunea “biletul zilei”, unde sunt recomandate ponturi de catre tipsteri destul de buni. Pariurile tip handicap nu sunt eligibile in vederea acestei promotii.
 
 
Pentru a te inscrie la promotie trebuie sa accesezi butonul “Particip” din pagina acesteia. Toate cele 5 pariuri trebuie plasate pentru aceeasi etapa a fazei grupelor. Intr-o etapa se vor disputa 4 meciuri, de unde rezulta ca putem plasa mai multe pariuri pe meci.  Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi freebetul cumulat in valoare de 100 lei. Acesta poate fi plasat pe orice meci de fotbal, la o cota minima de 1.75.
 

Freebet de 20 RON pentru fiecare gol


Meciul de deschidere al Cupei Confederatiilor se va disputa diseara intre Rusia si Noua Zeelanda. In vederea acestei partide casa de pariuri Sportingbet propune un freebet de 20 lei pentru fiecare gol marcat, pana la 80 lei. Pentru asta trebuie sa plasezi pre-live minim 80 lei pe victoria uneia dintre echipe.
 
 
Indiferent de rezultatul pariului tau, vei primi un freebet de 20 lei pentru fiecare gol inscris de echipa pe care ai pariat. Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea partidei, va fi valabil timp de 7 zile si va putea fi plasat pe orice sport si orice cota. Tine minte insa ca in cazul unui pariu castigator, doar profitul se va credita in cont, nu si valoarea freebetului.