Promotii 19-20 noiembrie 2016

In acest weekend se vor disputa destule meciuri tari in campionatele de top din Europa, unele case  pariuri online oferind chiar mai mult de o promotie in acest sens.
 

Cote marite pentru Atletico Madrid – Real Madrid


Vom incepe cu Netbet, casa de pariuri care beneficiaza de nu mai putin de 4 promotii, dintre care doua pentru derby-ul dintre Atletico Madrid si Real Madrid. Prima dintre ele ofera cote marite pentru victoria celor doua tuturor celor ce se vor inregistra la aceasta casa de pariuri folosind codul bonus ‘’COTAS’’. Biletul trebuie sa fie simplu si pre-live, in cazul in care acesta va fi necastigator miza fiindu-va rambursata.
 

Cota speciala ca Atletico Madrid sa castige este 9.00, iar ca Real Madrid sa o faca este 10.0. Miza maxima pentru care se vor acorda cotele speciale este 40 lei. In cazul in care pariul este castigator, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca este pierzator vi se va acorda o rambursare de maxim 40 lei, suma ce trebuie rulata de 6 ori pe cote de 1.6.
 

Rambursare de 100 RON la Atletico Madrid – Real Madrid


A doua promotie pentru acest meci ofera o rambursare de maxim 100 lei daca veti plasa minim 50 lei live, indiferent de selectie sau de cota acesteia.  Pentru a participa trebuie sa va inscrieti de pe pagina promotiei. Doar daca pariul este necastigator miza va fi returnata. Rambursarea trebuie pariata de 6 ori pe o cota minima de 1.6. Cerintele trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la creditare. Pariurile simple tip Handicap sau Under/Over nu vor contribui la rulaj, insa biletele multiple care contin aceasta selectie da.
 


Rambursare de 150 RON la Dinamo – CFR Cluj


O a treia promotie a casei de pariuri Netbet pentru acest weekend se refera la partida din Liga I dintre Dinamo si CFR Cluj. Concret, vi se va oferi o rambursare de maxim 150 RON daca vei plasa pre-live un pariu pe rezultatul final al acestui meci sau live pe orice optiune. Nici la aceasta promotie nu exista cota minima. Poti plasa oricate pariuri doresti pe acest meci, dar doar primul necastigator va fi rambursat. Bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6. 
 


Cote speciale Netbet


Avem insa si niste cote speciale oferite de casa de pariuri Netbet. Cea mai mica dintre cele 4 cote este 6.5, pentru a fi castigatoare trebuind ca Bayern Munchen si AC Milan sa castige meciurile din deplasare cu Dortmund, respectiv de pe teren propriu cu Inter. Cea mai mare cota este 10.5, aceasta fiind castigatoare daca Dortmund si Inter se vor impune. Daca Arsenal si Atletico Madrid se vor impune in deplasare cu Manchester United, respectiv pe teren propriu cu Real Madrid, vom avea un castig de 7 ori si jumatate mai mare decat miza plasata. In schimb, vom primi cota 8.5 daca Manchester United si Real Madrid vor castiga. Dupa cum puteti observa, doar doua din aceste 4 cote pot fi castigatoare.
 


Cote marite la victorie pentru Atletico Madrid si Real Madrid


Casa de pariuri 888sport vine si ea cu o promotie de cote marite pentru victoria celor doua echipe in meciul dintre Atletico Madrid si Real Madrid. Este vorba despre cota 8.00 pentru o victorie a gazdelor si 11.0 pentru una a oaspetilor, promotie adresata primilor 1 000 utilizatori romani care se vor inregistra la aceasta casa de pariuri. Miza maxima care se califica pentru aceasta promotie este 50 lei. Castigul de pe urma cotelor marite trebuie rulat de 10 ori la cote minime de 2.00. Partea buna este ca daca veti aplica pentru aceasta promotie veti fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun-venit de maxim 1000 lei.
 


Cota 4.00 pentru ca Juventus si Barcelona sa castige


La casa de pariuri Betfair gasim doua promotii conform carora Juventus si Barcelona se vor impune. Promotia este adresata celor care se vor inscrie la aceasta casa de pariuri. Astfel, daca va veti inscrie utilizand codul promotional ZSKM55 veti fi eligibil pentru a paria la cota marita pentru victoria Barcelonei din meciul cu Granada, iar daca o veti face utilizand codul ZSKM56 veti fi eligibil pentru cota marita a partidei dintre Juventus si Pescara.
 

Miza maxima pentru a paria pe una dintre aceste cote speciale este 50 lei. Daca pariul nu va fi castigator, miza va fi rambursata, in limita a 50 lei. Bonusul/rambursarea  trebuie rulat o singura data la o cota minima de 1.5. Aveti 90 zile la dispozitie sa faceti asta. Trebuie spus ca, introducand acest cod promotional, nu veti fi eligibil pentru bonusul de bun-venit oferit de Betfair.
 


Rambursari sub forma de freebet pentru derby-urile din Bundesliga si Serie A


O alta casa de pariuri care ofera promotii pentru meciurile de top din acest weekend este Circus. Aceasta ne pune la dispozitie o promotie din Bundesliga si alta din Serie A, ambele propunandu-ne rambursari. In cazul primei promotii rambursarea este de maxim 150 lei daca vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de minim 25 lei pe partida dintre Dortmund si Bayern Munchen, iar aceasta se va termina cu scorul de 0-0, dar si daca pariul nu va fi castigator. In a doua promotie rambursarea este de 100 lei, avand parte de ea daca vei depune si paria minim 50 lei pe meciul dintre AC Milan si Inter Milano, iar pariul va fi necastigator.
 

Freebetul este valabil timp de 7 zile de la creditare, iar valoarea acestuia nu va fi rambursata in cazul unui castig, ci doar profitul rezultat. In schimb, in cazul unui pariu anulat, freebetul va fi returnat.