Promotii 1 – 3 aprilie 2017

In acest weekend se reiau campionatele in Europa, in afara promotiilor pentru FCSB – Dinamo casele de pariuri prezentandu-ne cateva legate de meciurile din acest weekend.
 

La trei pariuri din Liga 1 ai unul gratuit


Odata cu victoria Viitorului in fata celor de la FCSB, lupta la titlu a devenit mai ascutita. De cealalta parte, este interesant sa vedem ce formatii vor lua drumul ligii secunde sezonul viitor. Cu atat mai palpitanta este promotia casei de pariuri Netbet, care iti ofera garantat un freebet in valoare de 50 lei daca vei plasa minim 3 pronosticuri pe 3 meciuri distincte din Liga 1. In cazul in care intampini dificultati la alegerea pronosticurilor, recomandam sectiunea ‘’biletul zilei’’, acolo unde vei gasi ponturi atat pentru meciurile din Liga 1 din acest weekend, cat si pentru alte partide interesante.
 

Pariurile trebuie sa fie singure pe bilet, putand fi live sau pre-live, cu o miza minima individuala de 50 lei si cu o cota de cel putin 1.5. Nu uita sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia pentru participare. Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea etapei, trebuind plasat o singura data pe un pariu cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota 2.00. Cerintele de pariere trebuie indeplinite in maxim 7 zile de la creditare.
 

Cota 5.00 la victorie pentru Barcelona


Aceasta luna va programa derby-ul mult asteptat de toata planeta dintre Real Madrid si Barcelona, insa pana la acea data catalanii mai au de disputat sase meciuri. Cel mai usor dintre acestea este cel din deplasare cu Granada, penultima clasata. Este foarte greu ca formatia antrenata de Luis Enrique sa se impiedice, astfel casa de pariuri Betfair pregatind cota 5.00 la victorie pentru Barcelona tuturor celor care se vor inscrie la aceasta casa pariuri online utilizand codul ZSKN44.
 

Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. In cazul foarte probabil in care Barcelona va castiga, miza o vei primi cash, iar restul castigului sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 90 zile pe o selectie cu o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota 1.2. Atat pariul pe succesul Barcelonei, cat si cel in care folosesti freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 

Pariaza pe toate cele 30 meciuri din aprilie si ia un freebet de 300 RON


In aprilie casa de pariuri Fortuna iti aduce o super promotie, la care poate participa orice utilizator al site-ului. Aceasta se desfasoara in perioada 1-30 aprilie, tu trebuind sa plasezi un pariu pe fiecare dintre cele 30 meciuri stabilite de Fortuna si care se gasesc pe pagina promotiei pentru a lua marele premiu. Spre exemplu, pentru astazi avem 3 meciuri, primul dintre ele incepand la 14:30. Daca vei finaliza cu succes misiunea, pe 3 mai vei primi un freebet in valoare de 300 lei. Atentie, nu vei lua freebetul daca vei rata un meci din cele 30, sau daca vei folosi optiunea ‘’Early Cashout’’.
 

Pentru a participa trebuie sa te inscrii din pagina promotiei. Miza minima pentru fiecare din cele 30 pariuri este 10 lei. Pariul poate fi atat live, cat si pre-live, singur pe bilet, iar cota minima 1.5. Promotia este impartita in 4 perioade, pentru fiecare perioada existand premii separate decat cel final. Astfel, daca un jucator va miza pe toate meciurile din acea perioada va primi un freebet de 30 lei. Chiar daca nu a pariat pe un meci dintr-o anumita perioada, un jucator poate castiga freebeturile pentru celelalte etape, dar, evident, nu va mai fi eligibil la premiul cel mare. Freebeturile trebuie folosite in maxim 7 zile de la creditare, la Fortuna putand plasa mai multe pariuri cu ajutorul unui singur freebet.
 

Netbet iti ofera cota 5.00 in fiecare zi pentru un anumit pronostic


Pe parcursul lunii aprilie Netbet prezinta o promotie care se adreseaza tuturor celor care se inregistreaza in acea zi, pana la ora respectivului meci si care opteaza pentru promotie de aici. Aceia vor beneficia de cota 5.00 pentru ca un anumit eveniment sa se intample. Spre exemplu, pentru astazi, 1 aprilie, nou-inregistratii vor beneficia de cota 5.00 pentru ca Liverpool sa marcheze in meciul de pe teren propriu cu Everton, cota normala fiind 1.12. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet.
 

Miza maxima care se va calcula la aceasta cota este 25 lei. Eventualul castig il vei obtine sub forma de freebet, unul care se va calcula inmultind miza cu diferenta dintre cota marita si cea reala. Freebetul maxim este 100 lei, unul care va fi creditat in maxim 72 ore. Daca pariul nu e castigator, ti se va credita un freebet de 10 lei. In ambele cazuri, freebetul trebuie pariat in 7 zile pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. Daca vei opta pentru promotie, nu vei mai lua bonusul de bun-venit, cel mai mare din Romania.