Pontul Zilei - 9 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 9 octombrie 2018, format din meciul Petrolul Ploieşti - Luceafărul Oradea (ora 19:30), din etapa a 11-a a campionatului României, Liga 2. Karbacher are 6 Ponturi ale Zilei câştigătoare în ultimele 7!


Petrolul Ploieşti - Luceafărul Oradea


Petrolul Ploieşti trece printr-o perioadă mai puţin bună în Liga 2, unde are 2 înfrângeri în ultimele 3 etape în care a câştigat cu Aerostar Bacău (5-0, acasă) şi a pierdut cu Universitatea Cluj (2-3, deplasare) şi FC Argeş Piteşti (0-3, deplasare). Echipa antrenată de Leo Grozavu are ca obiectiv să promoveze în Liga 1 Betano şi după 10 etape disputate se află pe locul 5, cu 19 puncte, la 5 puncte de lidera Sportul Snagov şi la 2 puncte de Academica Clinceni, ocupanta poziţiei a 2-a.


Luceafărul Oradea nu are nici ea un parcurs bun în ultimul timp, câştigând un singur punct în ultimele 2 etape, în care a pierdut cu FC Argeş Piteşti (0-3, deplasare) şi a terminat la egalitate cu Sportul Snagov (1-1, acasă). A mai fost şi meciul din şaisprezecimile Cupei României, în care a fost surclasată de Astra Giurgiu (1-5, acasă). După 10 etape disputate, echipa antrenată de Cristian Lupuț se află pe locul 15, exact deasupra liniei retrogradării, având 9 puncte.


Conform casei de pariuri Efbet (click aici pentru recenzie), Petrolul Ploieşti are cota 1.25 pentru un succes iar Luceafărul Oradea are cota 10.25 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.25. "Lupii galbeni" vor aborda meciul doar la victorie, pentru că vor să ajungă cât mai repede pe podium. În cele 5 meciuri jucate acasă pe "Ilie Oană", ei au avut 4 victorii şi un egal, în timp ce "Luceferi" au câştigat un singur punct în partidele pe care le-a jucat în deplasare, unde au avut un egal şi 4 înfrângeri.


Petrolul Ploieşti este marea favorită a acestui meci, pentru că are un lot mai valoros decât al bihorenilor, este mai în formă şi are şi avantajul terenului propriu, unde e încurajată admirabil de minunaţii ei suporteri. Pentru Pontul Zilei de azi, 9 octombrie 2018, nu putem paria 1 solist, pentru că este o cotă prea mică. Luceafărul Oradea va veni la Ploieşti să se apere, având ca obiectiv să obţină o remiză. Cel mai bun pariu mi se pare "Repriza cu cele mai multe goluri pentru Petrolul Ploieşti", în care este cota 2.90 pentru Repriza I şi 2.10 pentru Repriza a-II-a. În opinia mea, ploieştenii vor marca mai mult după pauză.


Petrolul Ploieşti


 • are 6 victorii după 10 etape disputate
 • nu a pierdut niciun meci acasă, unde a câştigat 13p din 15 posibile
 • a primit un singur gol în 5 meciuri jucate acasă şi a marcat 11
 • nu are niciun rezultat de egalitate în ultimele 9 etape
 • a avut 4 rezultate de sub 2,5 goluri şi 6 de peste 2,5 goluri
 • va juca în etapa viitoare, tot acasă, cu CS Mioveni


Luceafărul Oradea


 • are 2 victorii după 10 etape disputate
 • nu a câştigat niciun meci în deplasare, unde a câştigat 1p din 15 posibile
 • a marcat un singur gol în 5 meciuri jucate în deplasare şi a marcat 12
 • are o singură victorie în ultimele 6 etape
 • a avut 5 rezultate de sub 2,5 goluri şi 5 de peste 2,5 goluri
 • va juca în etapa următoare, acasă, cu CS Baloteşti


Pontul Zilei din 2 octombrie, AEK Atena - Benfica Lisabona 2 solist a fost câştigător!

Pontul Zilei din 3 octombrie, Derby County -Norwich City 1X & sub 2,5 goluri a fost câştigător!

Pontul Zilei din 4 octombrie, Qarabağ FK - Arsenal Londra 2 pauză, 2 final a fost câştigător!

Pontul Zilei din 5 octombrie, FC Utrecht - NAC Breda 1 & peste 2,5 goluri a fost câştigător!

Pontul Zilei din 6 octombrie, Sigma Olomouc - Sparta Praga X2 & sub 2,5 goluri a fost necâştigător

Pontul Zilei din 7 octombrie, Benfica Lisabona - FC Porto 1X & sub 2,5 goluri a fost câştigător!

Pontul Zilei din 8 octombrie, Real Zaragoza - Osasuna Pamplona 1X & sub 2,5 goluri a fost câştigător!