Pontul Zilei - 3 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 3 octombrie 2018, format din meciul Derby County - Norwich City, din Championship.


► Derby County - Norwich City (ora 21:45)


Derby County a pierdut în acest weekend cu 1-0 (Noone 10) meciul disputat în deplasare cu Bolton Wanderers. Se pare că jucătorii încă erau sub euforia succesului din Cupa Ligii cu Manchester United, pe care au eliminat-o cu 8-7, după executarea loviturilor de departajare. După 10 etape disputate în Championship, echipa antrenată de Frank Lampard are 5 victorii, un egal şi 4 înfrângeri, fiind pe locul 9 în clasament, cu 16 puncte. "The Rams" sunt la 4 puncte de lidera West Bromwich Albion.


Norwich City trece printr-o perioadă foarte bună, având 4 victorii consecutive în Championship. În ultima etapă, echipa antrenată de Daniel Farke a învins-o, acasă, cu scorul de 1-0 (Vrančić 86 penalty) pe Wigan Athletic. După 10 etape disputate în Championship, "The Canaries" au 5 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrângeri, fiind pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte. Şi Norwich a câştigat meciul din Cupa Ligii, învingând-o cu scorul de 4-3, în deplasare, pe Wycombe Wanderers.


În meciurile de acasă, Derby County a avut 3 victorii, un egal şi o înfrângere, în timp ce în deplasare, Norwich a avut 2 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere. În sezonul trecut, Derby County a terminat pe locul 6 cu 75p, jucând în barajul pentru promovare, în timp ce Norwich City s-a clasat pe poziţia a 14-a, cu 60p. În etapa următoare, Derby County va juca în deplasare cu QPR, iar Norwich City acasă cu Stoke City. Ultimele 5 meciuri Derby County - Norwich City disputate pe, au fost rezultatele 3-1, 1-2, 2-2, 1-0 şi 1-1.

Pontul Zilei de ieri, AEK Atena - Benfica Lisabona 2 solist a fost câştigător!Derby County - Norwich City 1-1
C Â Ş T I G Ă T O R