Pontul Zilei - 7 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de duminică, 7 octombrie 2018, format din meciul Benfica Lisabona - FC Porto (ora 19:30), din etapa a 7-a a campionatului Portugaliei.


Benfica Lisabona - FC Porto


Benfica Lisabona are un start de sezon bun, fiind neînvinsă în campionatul Portugaliei după 6 etape disputate. Până acum, echipa antrenată de Rui Vitória a avut 4 victorii şi 2 rezultate de egalitate, înscriind 14 goluri şi primind 5 goluri. În ultima etapă, Benfica Lisabona a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasare, cu GD Chaves. "Águias" sunt pe locul 3 în clasament, cu 14 puncte, după SC Braga 16 puncte şi FC Porto 15 puncte.


FC Porto are şi ea un start de sezon reuşit în Primeira Liga, însă spre deosebire de Benfica, a avut deja o înfrângere. Echipa antrenată de Sérgio Conceição are după 6 etape disputate 5 victorii şi o înfrângere, înscriind 16 goluri şi primind 5 goluri. În ultima etapă, FC Porto s-a chinuit 85 de minute cu modesta CD Tondela, pe care a învins-o cu 1-0. "Dragões" sunt pe locul 2 în clasament, cu 15 puncte, după lidera SC Braga, care are 16 puncte.


Ambele echipe au jucat la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor. Benfica Lisabona a învins-o în deplasare cu 3-2 pe AEK Atena în Grupa E, în timp ce FC Porto a bătut-o cu 1-0, acasă, pe Galatasaray İstanbul, în Grupa D. În această etapă, cele mai puternice echipe din Portugalia se vor întâlni pe "Estádio da Luz". Ultimele 5 rezultate Benfica Lisabona - FC Porto au fost 2-0, 0-0, 1-2, 1-1 şi 0-1. În ultima întâlnire, "azuis e brancos" i-au învins dramatic pe "encarnados" cu 1-0 (Héctor Herrera 90), victorie care le-a adus titlul.


Conform casei de pariuri Betano, Benfica are cota 2.40 pentru un succes iar FC Porto are cota 3.05 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.30. E de aşteptat să fie un meci echilibrat, în care să nu se înscrie prea multe goluri, mai ales că ambele echipe au jucat marţi şi miercuri în Liga Campionilor. E greu de crezut că Porto va mai câştiga pe "Estádio da Luz", pentru că acum nu mai este un meci decisiv. Pe de altă parte, nici Benfica nu o poate bate clar pe marea sa rivală, astfel că vă recomand să pariaţi 1X & sub 2,5 goluri, la o cotă de 2.25 pe Betano (click aici pentru recenzie).


Benfica Lisabona


 • este neînvinsă în Primeira Liga după 6 etape disputate
 • Germán Conti este suspendat pentru partida cu FC Porto
 • a învins-o ultima dată pe FC Porto, acasă, pe 12 ianuarie 2014, scor 2-0
 • are 4 rezultate de sub 2,5 goluri în ultimele 5 meciuri de acasă cu FC Porto
 • o va întâlni în runda următoare, în deplasare, pe CF Os Belenenses
 • lotul lui Benfica Lisabona valorează 242,90 milioane €


FC Porto


 • a pierdut un singur meci în 6 etape, 2-3 acasă cu Vitória Guimarães
 • nu are niciun rezultat de egalitate în 6 etape
 • este neînvinsă în ultimele 3 meciuri jucate pe "Estádio da Luz"
 • a marcat cel puţin un gol în ultimele 3 partide jucate la Lisabona
 • va juca în etapa următoare, acasă, cu CD Feirense
 • lotul lui FC Porto valorează 239,00 milioane €
Benfica Lisabona - FC Porto 1-0
C Â Ş T I G Ă T O R !