Pontul Zilei - 4 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 4 octombrie 2018, format din meciul Qarabağ FK - Arsenal Londra, din Europa League.


Qarabağ FK - Arsenal Londra (ora 19:55)


Qarabağ FK are un sezon foarte bun în campionatul Azerbaidjanului, bilanţul fiind de 5 victorii şi un egal. În ultima etapă, echipa antrenată de Gurban Gurbanov s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasare în faţa lui FK Sabah, golurile fiind marcate târziu, de spaniolul Míchel (82) şi elveţianul Innocent Emeghara (89). După 6 etape disputate, "Atlılar" se află pe locul 2 în clasament, având 16 puncte, la fel ca şi lidera Neftchi Baku, care are un golaveraj mai bun.


Arsenal Londra are şi ea un sezon bun în campionatul Angliei, unde a obţinut 5 victorii şi a pierdut de 2 ori. În ultima etapă, echipa antrenată de Unai Emery a câştigat la fel ca şi Qarabağ FK, 2-0 (Craig Cathcart 81 autogol, Mesut Özil 83) cu FC Watford şi a înscriis golurile tot în ultimele 10 minute. După 7 etape disputate, "The Gunners" sunt pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, la 4 pucncte de lidera Manchester City.


În Grupa E din Europa League, Qarabağ FK a pierdut în prima etapă pe "Estádio José Alvalade" cu scorul de 2-0 în faţa lui Sporting Lisabona, în timp ce Arsenal Londra a câştigat pe "Emirates" cu 4-2 meciul cu Vorskla Poltava. Conform Betano, Arsenal Londra este marea favorită de a câştiga grupa, având cota 1.30, fiind urmată de Sporting Lisabona 3.75, Qarabağ FK 80.00 şi Vorskla Poltava 100.00.


Englezii vor să câştige Europa League în acest sezon, astfel că pentru a avea un culoar mai uşor, vor încerca să termine pe primul loc în Grupa E, unde doar portughezii le pot face probleme. Arsenal este o echipă ofensivă şi va merge în Azerbaidjan să câştige. Qarabağ FK a crescut mult în valoare în ultimii ani şi cu siguranţă va da o replică bună "tunarilor", însă e greu de crezut că va reuşi o surpriză.


  • Qarabağ FK - Arsenal Londra nu s-au mai întâlnit în cupele europene
  • Neftchi Baku este singura echipă care nu a pierdut cu Qarabağ FK în campionat
  • Echipa antrenată de Gurban Gurbanov este neînvinsă în campionatul Azerbaidjanului
  • "Atlılar" o vor întâlni în runda următoare, tot acasă, pe Vorskla Poltava
  • Arsenal a pierdut în campionat cu Manchester City (0-2) şi Chelsea (2-3)
  • Echipa antrenată de Unai Emery a fost calificată direct în grupele Europa League
  • "The Gunners" vor juca în etapa viitoare la Lisabona cu Sporting


Pontul Zilei din 2 octombrie, AEK Atena - Benfica Lisabona 2 solist a fost câştigător!

Pontul Zilei din 3 octombrie, Derby County -Norwich City 1X & sub 2,5 goluri a fost câştigător!


Qarabağ FK - Arsenal Londra 0-1 pauză, 0-3 final

C Â Ş T I G Ă T O R