Pontul Zilei - 5 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de vineri, 5 Octombrie 2018, format din meciul FC Utrecht - NAC Breda, din campionatul Olandei. Ultimele 3 ponturi pronosticate de Karbacher au fost câştigătoare!


FC Utrecht a eliminat-o în Cupa Olandei pe MVV Maastricht (2-0, acasă), după care a terminat la egalitate în Eredivisie cu FC Groningen (1-1, deplasare). Înainte de aceste meciuri, gruparea din Utrecht a avut două înfrângeri consecutive cu FC Emmen (1-2, acasă) şi Feyenoord Rotterdam (0-1, deplasare). După 7 etape disputate, echipa antrenată de Dick Advocaat se află pe locul 16 în clasament, având 7 puncte.


NAC Breda are un parcurs foarte slab în campionatul Olandei, unde este ciuca bătăilor. În ultima etapă, gruparea din Breda a pierdut meciul disputat cu campioana PSV Eindhoven (0-2, acasă), în faţa căreia a rezistat o repriză. Echipa antrenată de Mitchell van der Gaag are 6 înfrângeri consecutive şi, logic, este pe ultimul loc în clasament, având 3 puncte din 21 posibile.


Ultimele 7 meciuri FC Utrecht - NAC Breda din Eredivisie, jucate pe stadionul "Galgenwaard", au avut rezultate de peste 2,5 goluri: 3-1, 3-1, 1-3, 3-0, 4-2, 3-4 şi 2-2. Ţinând cont de statistica ultimelor meciuri directe şi de forma actuală, gazdele sunt favorite în meciul de vineri seară. Astfel, vă recomand să pariaţi pe victoria lui FC Utrecht şi că se vor marca cel puţin 3 goluri.


  • Cotele Betano (click aici pentru recenzie) 1.47 victorie FC Utrecht, 4.45 egal şi 7.00 victorie NAC Breda
  • FC Utrecht are o victorie, 3 egaluri şi 3 înfrângeri în Eredivisie
  • Echipa antrenată de Dick Advocaat va juca în etapa viitoare cu AZ Alkmaar (acasă)
  • NAC Breda are o victorie şi 6 înfrângeri în campionatul Olandei
  • Echipa antrenată de Mitchell van der Gaag o va întâlni în etapa viitoare pe Willem II Tilburg (acasă)


Pontul Zilei din 2 octombrie, AEK Atena - Benfica Lisabona 2 solist a fost câştigător!

Pontul Zilei din 3 octombrie, Derby County -Norwich City 1X & sub 2,5 goluri a fost câştigător!

Pontul Zilei din 4 octombrie, Qarabağ FK - Arsenal Londra 2 pauză, 2 final a fost câştigător!


FC Utrecht - NAC Breda 2-1


C Â Ş T I G Ă T O R