Merita sa plasam pariuri pe sporturi virtuale?

In general, cand se inregistreaza la o casa online, utilizatorii o fac pentru a plasa pariuri sportive. De asemenea, pokerul online si jocurile de cazino sunt preferate si ele de o mica parte a utilizatorilor.

Mai este insa o categorie destul de interesanta, in opinia noastra, care, e adevarat, nu se gaseste la multe case de pariuri. Este vorba despre sporturile virtuale, numarul acestora fiind chiar pana la 6, in functie de casa de pariuri.

Mai multe detalii despre sporturile virtuale poti gasi pe aceasta pagina

Care sunt avantajele sporturilor virtuale?

In general, ne sunt oferite pariuri virtuale pentru fotbal, tenis, curse de cai si curse de caini, la care se pot adauga speedway sau ciclism. Un eveniment nu dureaza, de regula, mai mult de doua minute, acestea incepand din 4 in 4 minute. Astfel, poti paria pentru oricare dintre sporturile virtuale oferite la orice ora din zi si din noapte, oferta fiind la fel de bogata tot timpul. 

Optiunile de pariu pentru un singur meci sunt si ele in numar destul de mare, daca avem in vedere ca vorbim despre sporturi virtuale. Pe bilet pot fi combinate mai multe pariuri din sporturi diferite sau chiar din acelasi sport, insa meciuri diferite. Durata unui meci fiind atat de scurta, un eveniment incepand la doar 4 minute dupa debutul altuia, vei fi mereu tinut “in priza”.

Vei putea  aborda chiar si strategii cu mai multa lejeritate, iar datorita timpului scurt s-ar putea ca din aceste strategii sa generezi un profit foarte mare chiar in cateva minute. Asta spre deosebire de sporturile reale, unde poti astepta ore, zile sau chiar saptamani pana sa generezi profitul dorit. Din acest punct de vedere, merita sa plasam pariuri pe sporturi virtuale. 


Sursa foto: external linkLink-uri externe interzise

Nu totul este insa roz la sporturile virtuale

Sigur, la fel de bine se poate “sa o dai in bara” cu strategiile, iar in scurt timp sa ramai fara fonduri. De asemenea, orice statistica a echipelor nu este prea relevanta, rezultatele tinand in mare parte de noroc. Spunem in mare parte deoarece formatiile/jucatorii care pornesc clar cu prima sansa in meci nu pierd atat de des precum cei care au, sa zicem, cota 1.8 la victorie. Prin urmare, cotele au si ele rolul lor, nefiind acordate la intamplare. 

La fel ca in cazul pariurilor live sau al jocurilor de cazino, prudenta este cuvantul de baza si in ceea ce priveste sporturile virtuale.

Aici ne referim la partea financiara, faptul ca poti afla rezultatul partidei in doar cateva minute de la plasarea pariului putandu-te determina sa mizezi o suma mult mai mare decat cea pe care ti-o propusesesi initial.

Asta mai ales in cazul in care pariurile tale sunt necastigatoare. Iar daca in astfel de momente nu vei judeca limpede, este foarte probabil sa-ti creezi o gaura destul de mare in buget sau chiar sa pierzi intreaga balanta, in special daca tinem cont ca norocul are un mare rol in deciderea rezultatului final. Asadar, merita sa plasam pariuri pe sporturi virtuale, insa doar daca stapanim bine situatia si nu ne lasam condusi de primul impuls.

Fiindca tot vorbeam mai sus despre numarul sporturilor virtuale la casele de pariuri, sa spunem ca aceasta categorie o poti intalni la cinci case de pariuri online. Este vorba despre Fortuna, Maxbet, Stanleybet, Mozzartbet si Superbet. 

La Mozzartbet gasim doar fotbal, formatul fiind cel al unui campionat cu meciurile dintr-o etapa transmise simultan. La Fortuna si Maxbet intalnim fotbal, tenis, curse de cai, curse de caini, ciclism si speedway, la Superbet intalnim aceleasi sporturi, cu exceptia ciclismului, iar la Stanleybet avem parte de fotbal, curse de cai, curse de caini, Speedway si Curse viteza.

Concluzii

·  Rezultatul final al unui eveniment din cadrul sporturilor virtuale este influentat foarte mult de noroc si mai putin de statistici. De aceea, pariati cu prudenta aceste sporturi;

·   Sporturile virtuale se desfasoara simultan, un eveniment al fiecarui sport incepand o data la 4 minute;

·   Se poate genera un profit substantial in cateva minute, insa la fel de bine poti pierde intreaga balanta;

·   Incearca sa nu te pierzi cu firea in cazul in care ai pierderi “pe banda rulanta”, insa nici nu iti forta prea tare norocul daca ai o serie de pariuri castigatoare;

·   La toate casele de pariuri care ofera o asemenea categorie vei gasi fotbal virtual.

Vrei sa incerci sporturile virtuale? Fa-o aici