Ia bonusul fara depunere Superbet, neamule!

Casa de pariuri Superbet este binecunoscuta de catre pariorii din Romania. Ea a devenit faimoasa drept casa offline, dar, in ultima vreme a luat o remarcabila amploare in mediul online. 

Nu degeaba casa de pariuri Superbet a obtinut, trei ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC)  trofeul de "cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est".

Superbet – o super casa de pariuri

Iata ce facilitati ofera Superbet celor care aleg sa isi deschida un cont la aceasta casa de pariuri:

 • Oferta de pariuri sportive este foarte bogata si variata, iar cotele Superbet oferite pariorilor sunt foarte atractive;
 • Ghidul pentru primul pariu la Superbet, o calatorie simpla si rapida in universul pariurilor cu Superbet;
 • Metodele de depunere si retragere a banilor in si din conturile Superbet, foarte variate  sunt prezentate, pe larg, aici;
 • Bonusuri si promotii Superbet epustuflante pentru cei ce deschid conturi si fac prima depunere in contul de pariori;
 • Oferta de pariuri live, diversa si atragatoare;
 • De asemenea, aplicatia mobila pentru pariuri Superbet este usor de folosit, intuitiva si foarte apreciata de catre pariori. 

 Pe langa aceste argumente puternice pe care le-am adus in favoarea casei de pariuri Superbet, aceasta vine cu o oferta minunata pentru primii 30 de jucatori inregistrati si care, in urma verificarii contului, vor fi eligibili pentru a primi un premiu, un bonus fara depunere.

Oferta este valabila incepand cu data de 1 octombrie 2020, iar suma pe care o vor primi in cont, primii 30 de jucatori eligibili, fara a necesita sa faca vreo depunere, este de 34 de lei.

Iata ce trebuie sa faci pentru a incasa bonusul fara depunere:

Atentie, bonusul este valabil doar pentru primii 30 de pariori care isi fac cont la Superbet de pe link-ul de mai jos: 

Bonusul fara depunere Superbet – conditii de acordare

 • Bonusul va fi acordat in urmatoarea zi dupa verificarea contului. Jucatorii care se inregistreaza in zilele de vineri, sambata si duminica, vor primi bonusul luni dimineata.
 • Pentru a fi transformat in bani reali, bonusul trebuie sa fie rulat de cinci ori, la cote de minim 1.60, fie pe pariuri single fie pe bilete cu mai multe selectii;
 • In termen de trei zile de la inregistrare, bonusul trebuie acceptat, pentru a fi valabil;
 • In termen de 7 (sapte) zile de la primirea bonusului, trebuie realizat rulajul acestuia;
 • Clientii trebuie sa bifeze acordurile de marketing la inregistrare.
 • Toate pariurile, câstigatoare sau necastigătoare, avand cotă pe fiecare eveniment de cel puțin 1,60, contribuie la rularea bonusului. 

E bine de stiut ca jucatorii ce aplica pentru acest bonus fara depunere, pot beneficia, in momentul in care se hotarasc sa depuna propriii bani in cont, de bonusul Superbet de bun venit de pana la 500 de lei.

Superbet este o casa de pariuri online prestigioasa, in continua expansiune in Europa Centrala si de Vest. Sunt o multime de motive pentru a-ti deschide cont la Superbet, bonusurile nici nu ar trebui sa fie printre cele mai importante. 

Totusi, atunci cand ni se ofera un bonus fara depunere, in conditii de rulaj foarte decente, e clar ca avem un stimulent in plus, poate decisiv, pentru a ne deschide un cont la Superbet.