Ce informatii trebuie sa avem in vedere cand pariem pe cornere

Atunci cand vine vorba despre fotbal multi pariori, mai ales cei incepatori, prefera sa mizeze pe optiunile clasice, printre acestea numarandu-se rezultatul final (1X2), under/over la goluri sau handicap asiatic. Majoritatea caselor de pariuri prezinta o oferta destul de bogata pe meciurile de fotbal, fie ele din campionate de top sau din ligi mai modeste.

Avand in vedere acest aspect, parca ar fi si pacat sa te limitezi la pariurile principale pe un meci de fotbal, pe care le intalnim, este drept, pe aproape toate biletele. 

Printre tipurile de pariu pe care le gasim interesante se afla si pariurile pe cornere. Cel mai atractiv pariu ni se pare pe numarul total de cornere in meci, insa multe case de pariuri ne prezinta si alte optiuni. Printre acestea se numara: handicap cornere, prima echipa care ajunge la un numar de cornere, totalul cornerelor unei echipe in meci (Under/Over) etc. . Printre casele de pariuri ce dispun de o oferta bogata pentru cornere se numara Betano, Unibet, 888sport sau Fortuna

5d6534030c1e5_1566913539.jpg               

Plaseaza pariuri pe cornere care tin mai putin de noroc

Daca doresti sa fii un parior de succes trebuie sa eviti pariurile care tin de noroc. Tinand cont de oferta fotbalistica foarte bogata a caselor de pariuri, cu siguranta vei gasi destule astfel de pariuri. Si in oferta fotbalistica privind loviturile de colt se gasesc cateva tipuri de pariu care tin, mai mult sau mai putin, de noroc. 

Printre pariurile de acest gen enumeram: formatia care va executa primul corner, ultimul corner sau ca  numarul cornerelor sa fie par sau impar. Daca la primele doua ai putea intui ca echipa care porneste favorita clara in partida ar avea primul, respectiv ultimul corner, ultimul pariu tine 100% de noroc.

Statisticile sunt esentiale in pariurile pe numarul de cornere

Daca doresti sa plasezi pariuri pe cornere, noi am recomanda sa mizezi pe tipul „Under/Over ” atat pentru o echipa, cat si in total in meci.

Pentru asta ar trebui insa sa efectuam anumite statistici privind loviturile de colt ale oponentelor. Multa lume care pariaza pe cornere tinde sa sara peste partea cu statisticile si sa mizeze doar prin prisma numelor echipelor.

Spre exemplu, in cazul in care se joaca un derby pariaza ca se va depasi limita de cornere, iar daca joaca doua formatii modeste aleg ca nu se va depasi limita propusa. Cand plaseaza astfel de pariuri merg doar pe intuitie, iar daca te ghidezi numai dupa intuitie nu poti avea profit pe termen lung.   

In general, se pariaza ca se va depasi limita de cornere oferita de o casa de pariuri. Pentru a plasa astfel de pariuri consulta statistica echipelor privind loviturile de colt in ultimele lor meciuri de pe teren propriu/din deplasare. In acest fel cresc considerabil sansele de a castiga. 

De asemenea, ar fi excelent daca ai plasa astfel de pariuri pe echipe carora le-ai studiat jocul inainte. Astfel, vei putea anticipa, in functie si de adversar, daca vor juca predominant pe flancuri sau nu. In cazul in care esti de parere ca o echipa va juca predominant pe flancuri, recomandam sa pariezi pe faptul ca va depasi limita de cornere impusa de casa de pariuri.

Daca, in schimb, prefera jocul central, poti lua in calcul ca acea limita de lovituri de la colt nu va fi atinsa.

Pozitia in clasament a echipei chiar conteaza

Sigur, statistica ne este folositoare pentru a determina daca limita de cornere propusa va fi depasita. Pentru o acuratete mai mare insa, te-am sfatui sa plasezi pariul abia dupa ce ai tras cu ochiul si la pozitia din clasament a respectivelor echipe.

Asta deoarece este posibil ca o anumita echipa sa fi avut mai mult de zece cornere executate pe meci, insa sa fi jucat cu echipe inferioare. Acum, daca va intalni o formatie care sta mai bine in clasament, nu este exclus sa fie dominata la toate capitolele, inclusiv al loviturilor de colt. Desigur, viceversa este si ea posibila.

Experienta personala cu profit destul de mare

In urma cu 3-4 ani am experimentat si noi o strategie ce privea pariurile pe cornere, strategie care ne-a demonstrat ca pariurile pe cornere pot fi foarte profitabile. Trebuie sa recunoastem ca la acea vreme ne bazam mai mult pe clasament si mai putin pe statistici.

Strategia consta in faptul ca plasam pariuri pe faptul ca nu se va atinge limita de cornere intalnita la casa de pariuri. Ambele oponente din meciul pe care il alegeam trebuiau sa fie insa din cea de-a doua parte a clasamentului. Cotele erau in jurul valorii de 1.8, fiind dati in care prindeam chiar si 9 pariuri la rand. Si asta fara sa consultam statistica. Probabil daca o consultam seriile de pariuri castigate erau mai lungi. Sfatul nostru este insa sa nu plasezi pariuri pe cornere la startul unui sezon, ci mai degraba de la jumatatea lui. 

Rezumat

  • Nu plasa pariuri pe cornere care tin de noroc;
  • Multe case online au introduse in oferta pariuri pe cornere;
  • Consulta statisticile, dar si pozitiile din clasament ale oponentelor atunci cand pariezi pe cornere;
  • Daca ai urmarit stilul de joc al echipei din ultimele meciuri va fi mai usor sa iei o decizie in legatura cu acest tip de pariu.

Genereaza profit pariind pe cornere