Casele de pariuri offline se redeschid

Update 03 Mai 2021

Scaderea incidentei cazurilor de Coronavirus sub valoarea de 3 la mia de locuitori permite redeschiderea caselor de pariuri offdline in Bucuresti si in toate zonele aflate in «scenariul galben».  Asadar, activitatea caselor de pariuri offline se poate relua «fără a depăși 30% din  capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a  cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori ”

Update 08.03.2021

Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București a decis ca, din data de 8 Martie 2021, casele de pariuri offline să se inchida din nou. Aceeasi situatie se intalneste si in Timisoara, judetul Ilfov  si in celelalte zone in care incidenta cazurilor noi de Covid-19 este de peste 3 la mia de locuitori. 

In Bucuresti, masura se ia pentru 14 zile, urmand a fi reevaluata ulterior.

Update 23.01.2021

Se confirmă deschiderea caselor de pariuri offline în București începând de luni, 25 ianuarie 2020:

Este a treia zi consecutivă cu incidență sub 3 la mie. A trebuit să convocăm comitetul. S-a hotărât ca începând cu 25 ianuarie, ora 0:00 să fie relaxate mai multe măsuri. Așa cum am prezentat deja relaxarea vizează domeniul Horeca. O capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor normelor. În domeniul sălilor de spectacol, teatre, cinamatografe, cu 30% prezența publicului. Li se permite funcționarea cu public și sălilor de jocuri de noroc, tot așa, cu 30% din capacitate, între 6 diminteața și ora 21.«  a declarat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu

Update 20,01.2020

Orasul Bucuresti a intrat in scenariul pandemic galben, incidenta cazurilor de Coronavirus scazand sub 3 la mie. Astfel, activitatea caselor de pariuri offline se poate relua «fără a depăși 30% din  capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a  cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori ”

Astazi am intrat intr-o casa de pariuri stradala Superbet si intr-una Fortuna din Bucuresti si mi s-a confirmat si mi s-a confirmat acest lucru. Am aflat ca in zilele in care incidenta cazurilor de Coronavirus trece din nou de 3 la mie de locuitori, casele de pariuri offline se vor inchide din nou. Probabil ca la fel sta situatia si in celelalte localitati.


Reamintesc ca » Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul  jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a  spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14  zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din  capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a  cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.”

Vom reveni cu noutati ...

Update 12 ianuarie 2021:

Guvernul  României  a emis HOTĂRÂREA nr. 3, din 11.01.2021,  privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe o perioada de inca 30 de zile.

Punctul 55 din anexa acestei Hotărari se refera la activitatea caselor de pariuri si cazinourilor offline:

” 55. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul  jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a  spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14  zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din  capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a  cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.”

Functionarea caselor de pariuri este conditionata astfel de incidenta cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori. In functie de aceasta, casele de pariuri stradale functioneaza sau nu, in conditiile prezentate mai sus. Vom reveni cu noutati...

Update 15 decembrie 2020:   

Noua prelungire a starii de alerta pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 14 decembrie 2020, va determina mentinerea caselor de pariuri offline inchise cel putin pe inca o perioada de 30 de zile, pana in data de 13 ianuarie 2021.

Gasiti mai jos situatiile in care, totusi, casele de pariuri stradale pot fi deschise, in localitatile in care incidenta raspandirii visusului Covid -19 este mai mica decat 3 la mia de locuitori.

Update 16 noiembrie 2020

România se va afla încă 30 de zile, din data de 14 noiembrie 2020, în stare de alertă, potrivit Hotărârii nr. 54 a Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

In ceea ce priveste desfasurarea activitatii in salile de jocuri si casele de pariurile offline prevederile sunt urmatoarele:

  • Se menține suspendarea activității operatorilor economici desfășurată în spații închise în următoarele domenii: activități în piscine, locuri de joacă și săli de jocuri.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

In muncipiul Bucuresti, unde incidenta infectarii depaseste 3/1000 de locuitori, casele de pariuri offline vor mai ramane inchise cel putin pe o perioada de 30 de zile. Revizuirea hotararii se va face in data de 15 decembrie  2020.

Update 2 Noiembrie 2020 - casele de pariuri raman inchise pana pe data de 16 Noiembrie 2020.

Pandemia de Coronavirus a intrat in a doua sa etapa si isi face simtita tot mai mult prezenta nefasta in mai toate tarile Europei. Cresterea numarului de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 creeaza din nou probleme economice, sociale, sportive, umane in general. 

Coronavirusul inchide casele de pariuri offline din Bucuresti

In consecinta, Consiliul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis in data de 19 octombrie 2020 ca purtarea mastii să fie obligatorie in Bucuresti în toate spatiile publice închise și deschise. De asemenea, restaurantele, cafenelele, teatrele, cinematografele și salile de jocuri de noroc din Bucuresti vor fi închise pentru următoarele 14 zile. Inca nu se stie daca perioada de 14 zile cat vor fi casele de pariuri inchise va fi prelungita. 

Desi initial casele de pariuri sportive offline si agentiile loto unde se eliberau bilete scapasera de aceasta restrictie, acum, cand incidenta cazurilor de Covid-19 a ajuns la  un procent de peste 3 la o mie de locuitori, casele de pariuri se inchid. 

Măsurile se vor aplica incepand din data de 20 octombrie 2020. Agentiile de pariuri se inchid incepand cu aceasta data.

Este a doua oara in acest an cand casele de pariuri offline isi inchid usile, dupa perioada de stare de urgenta care a debutat pe 18 martie 2020. Acea perioada de penitenta pentru casele de pariuri stradale a durat pana in data de 15 iunie 2020, mult dupa expirarea starii de urgenta.  

Exista totusi case de pariuri deschise in aceasta perioada? 

In aceste conditii, atentia pariorilor se va muta din nou, catre casele de pariuri online licentiate din Romania.

Sunt vremuri grele in general, sunt vremuri de restriste si pentru pariori, care isi vor reorienta pasiunea, vrand-nevrand, catre mediul online. Am prezentat de multe ori, pe site, avantajele pariurilor online iar acum mai mult ca oricand primeaza avantajul de a fi singurele case de pariuri deschise. 

Ofertele caselor de pariuri online sunt intr-o dinamica de neoprit, pentru ca, in mod evident, vor sa atraga tot mai multi pariuri printr-un parteneriat reciproc avantajos.

Case de pariuri online la dispozitia pariorilor

Casele de pariuri licentiate cu traditie sau mai recent aparute pe piata pariurilor online se intrec in bogatia si valoarea ofertelor.

Parioare si pariori de toate varstele, suntem nevoiti acum sa pastram distanta fizica de fetele de la ghiseele agentiilor de pariuri offline, dar avem la dispozitie o extrem de generoasa oferta parioristica in mediul online.

Iata cateva dintre cele mai apreciate case de pariuri online din Romania si ofertele lor incitante:

  • Casa de pariuri Betano  - Marea varietate a ofertei si cotele foarte valoroase oferite sunt punctele de atractie ale acestei case de pariuri. 
  • Casa de pariuri Unibet - Sunt fan al handicapurilor si totalurilor asiatice ajustabile atat la tenis, cat si la fotbal, iar Unibet este cea mai tare la acest capitol. 

  • Casa de pariuri Superbet  - Bogatia si unicitatea ofertei de pariuri din fotbal, precum si atractivitatea  cotelor sunt atuurile celor de la Superbet

  • Casa de pariuri Fortuna  -  Aici gasim vestitul bonus dublu , disponibil de ceva vreme si in mediul online ( incepand de la cinci meciuri la cote minime de 1.20) si care îi atrage precum un magnet pe pariorii dornici sa “dea lovitura” 

  • Casa de pariuri Winbet – este mai nou aparuta in peisajul caselor de pariuri din tara noastra, iar oferta si cotele oferite pariorilor sportive sunt cel putin decente;
  • Casa de pariuri Netbet  - Are platforme tentante in sectiunea de pariuri non-sport, dar si cote foarte bune la baschet si snooker;

Casa de pariuri 888  Sport - Platforma si oferta sunt foarte asemanatoare cu cele de la Unibet, doar ca o idee mai putin upgradate. In schimb, bonusul e mai dolofan decat la Unibet.

Pariorii vor lucra de acasa

Asadar, casele de pariuri offline din Bucuresti se inchid din nou din data de 20 octombrie 2020, initial pe o perioada de 14 zile, dar nu se stie sigur ce va urma.

Exempli gratia, in luna martie casele de pariuri au fost inchise initial pe perioada de o luna a starii de urgenta, dar au stat efectiv inchise pentru o perioada de trei luni. Aveti insa la dispozitie oferta generoasa a caselor de pariuri online  pentru a va satisface din plin pasiunea pariurilor sportive.

Intrebari comune si raspunsuri

❓Ce case de pariuri sunt deschise acum?

La momentul de fata restrictiile se aplica doar oraselor unde incidenta cazurilor de coronavirus a depasit pragul de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Daca te afli intr-un oras in care inca nu s-a atins acest prag, casele de pariuri sunt deschise. Acest lucru se poate schimba insa in orice moment in functie de evolutia pandemiei de coronavirus.

Daca va aflati intr-un oras in care casele de pariuri stradale sunt inchise, sau daca pur si simplu doriti sa va protejati si sa nu va expuneti riscului de infectare, va puteti indrepta atentia spre casele de pariuri online licentiate in Romania

❓Cand se deschid casele de pariuri, in orasele in care sunt inchise?

Casele de pariuri raman inchise cel putin pana la data de 16 Noiembrie 2020. Detalii in acest articol. Vom reveni cu noutati pe masura ce vom avea mai multe informatii.

❓Unde putem paria in siguranta?

Indiferent daca in orasul in care te afli s-a atins sau nu pragul de 3 cazuri la 1000 de locuitori, la casele de pariuri online poti juca in siguranta, din confortul si siguranta propriei case.

Aveti la dispozitie o oferta mult mai generoasa a caselor de pariuri online prin comparatie cu casele de pariuri offline, bonsuri substantiale, cote mai mari in cele mai multe cazuri si lista avantajelor poate continua. Dar poate acum mai mult ca niciodata este important sa ramaneti in control!