Casele de pariuri offline raman inchise pana in 16 noiembrie 2020


Update 16 noiembrie 2020: România se va afla încă 30 de zile, din data de 14 noiembrie 2020, în stare de alertă, potrivit Hotărârii nr. 54 a Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

In ceea ce priveste desfasurarea activitatii in salile de jocuri si casele de pariurile offline prevederile sunt urmatoarele:

 • Se menține suspendarea activității operatorilor economici desfășurată în spații închise în următoarele domenii: activități în piscine, locuri de joacă și săli de jocuri.
 • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

In muncipiul Bucuresti, unde incidenta infectarii depaseste 3/1000 de locuitori, casele de pariuri offline vor mai ramane inchise cel putin pe o perioada de 30 de zile. Revizuirea hotararii se va face in data de 15 decembrie  2020.

Articolul initial :

  In data de 20 octombrie 2020, ca urmare a cresterii incidentei cazurilor de Coronavirus, in Bucuresti s-a luat, din nou, decizia inchiderii caselor de pariuri offline

  Numarul de imbolnaviri a depasit bariera fatidica de 3 cazuri/1000 de locuitori, ceea ce a dus la impunerea unor restrictii, printre care si inchiderea caselor de pariuri stradale.

  In data de 2 noiembrie 2020, in sedinta Comitetul Municipal Bucuresti pentru Situații de Urgență s-a decis ca restrictiile instituite in data de 20 octombrie sa ramana in vigoare inca 14 zile, adică pana in data de 16 noiembrie 2020.

  Asadar, in Bucuresti, “ activitatile din salile de cinematograf, salile de jocuri de noroc si salile de spectacole sunt interzise”.

  Masurile restrictive au fost prelungite deoarece, in Bucuresti, rata de infectare cumulată în ultimele 14 zile este de 3,91 cazuri la mia de locuitori.

  Situatia caselor de pariuri offline in tara

  In acest moment, casele de pariuri offline mai sunt inca deschise in orase mari precum Pitesti sau Constanta, dar situatia se poate schimba de la o zi la alta, pentru ca dinamica evolutiei pandemiei de Coronavirus este foarte ridicata.

  De exemplu, municipiul Suceava va intra si el, din ziua de 3 noiembrie, în scenariul rosu, ca urmare a depasirii ratei de 3 infectari cu Covid la mia de locuitori.

  Pe langa acesta, depasirea acestui prag de infectari (care merge si catre 5 la mie in unele zone) a dus la restrictii care privesc si casele de pariuri offline sau salile de jocuri de noroc si in alte judete ale tarii, precum Salaj, Cluj, Alba, Bihor, Mures, Harghita sau Timis.

  Ca un spirit anecdotic, am aflat din surse sigure ca in Zalau, resedinta judetului Salaj, ce are rata de infectare cea mai ridicata ( in jur de 5 la mie) casele de pariuri stradale nu s-au inchis inca. Iata ca pariurile sportive stradale rezista eroic in pandemie!

  Varianta perena a caselor de pariuri online

  Dincolo de gluma, pentru pariori, casele de pariuri online raman solutia la care pot apela cu incredere in aceste zile de restriste.

  De exemplu, casa de pariuri Superbet anunta pe site care sunt agentiile sale stradale inchise temporar. Insa, la Superbet se poate paria foarte bine in versiunea online, stim asta de foarte multa vreme.

  O aparitie noua in peisajul caselor de pariuri online este si Winbet, care, pe langa sectiunea de cazino foarte bine dezvoltata are si o zona de pariuri sportive cel putin interesanta.

  Mentineti-va sanatosi si jucati la casele pariuri online licentiate din Romania.