Casele de pariuri offline se inchid pana la 15 aprilie 2020

Se stie ca, in contextul crizei globale de Coronavirus, in Romania s-a instaurat starea de urgenta, pentru evitarea raspandirii acestui virus in tara noastra.

Ca aprte integranta a acestor masuri, s-a emis o ordonanta militara prin care sunt suspendate o serie de activitati, ce a fost publicata miercuri, 18 martie 2020 in Monitorul Oficial.

Printre alte prevederi ce au ca scop tinerea sub control a expansiunii Covid-19 se numara si urmatoarea:

“Se suspendă toate activitățile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire personală în spații închise.”

Masura devine operationala incepand cu data de 18 martie 2020 ora 18.00.

Mai concret, casele de pariuri offline, sau stradale, cum li se mai spune,  sunt nevoite sa isi inchida usile pentru clientii lor fideli, pentru o perioada de timp cel putin egala cu perioada de 30 de zile reprezentata de starea de urgenta din Romania.

Iata ca acum chiar a venit momentul oportun de a va manifesta pasiunea pentru pariurile sportive in mediul online.

Am vorbit, pe larg, aici, despre avantajele parierii la casele de pariuri online. Iata care sunt cele mai bune variante de a deschide conturi la casele de pariuri online licentiate din Romania:

  • Casa de pariuri Betano  - Marea varietate a ofertei si cotele bune sunt punctele forte aici. Bogatia si diversitatea ofertei se refera nu doar la fotbal si la tenis, cele mai pariate sporturi, cat si la sporturi mai putin pariate precum volei, handbal, hochei pe gheata sau snooker;
  • Unibet -  Handicapurile asiatice ajustabile la fotbal si la tenis sunt optiunile cele mai bune aici, cele care pot securiza biletele pariorilor. Casa de pariuri Unibet este pe primul loc in top din acest punct de vedere;
  • Casa de pariuri Betfair –   Betfair este cea mai mare bursa de pariuri exchange din lume, cu asta am spus practic totul. Insa pariurile in cota fixa sunt o varianta viabila si aici.
  • Casa de pariuri Fortuna  -  Aici avem posibilitatea de pariere ce a aprins imaginatia a mii de pariori, faimosul bonus dublu ;
  •  Maxbet  - Ne poate atrage cu cel mai mare bonusul la prima depunere, dar exista si bonus fara depunere si o oferta diversificata la tenis, chiar si  la turneele de mica anvergura;
  •  Casa de pariuri Admiral – Baietii de aici se ocupa mai ales de jocurile de casino, dar sunt o varianta de luat in seama si pentru pariurile sportive;
  •   Netbet  -   Sectiunea non-sport este foarte tare, iar la pariuri sportive avem cote bune la baschet, si bonusuri atractive;
  • 888  Sport - Platforma, oferta si cotele  sunt practic similare cu cele de la Unibet, doar ca o idee mai putin upgradate.  

 Casa de pariuri offline Superbet a pus deja afise care anunta perioada de supendare a activitatii in p[erioada 18.03-15.04.2020.

 Pana atunci, va invit sa pariati online, de acasa, sa aveti grija de voi, sa va feriti de aglomeratii si sa pastrati sanatosi. Numai bine va doresc.