Case pariuri online ce ofera bonusuri pentru bilete multiple

Din dorinta de a atrage cat mai multi pariori, casele online incearca sa vina cu oferte care sa le starneasca interesul. Astfel, unele dintre ele s-au inspirat dintr-o oferta a agentiilor de cartier, alegand sa recompenseze pariorii care plaseaza bilete castigatoare cu un mic bonus, care poate deveni destul de mare in functie de numarul de pariuri plasate pe acel bilet.
 

1. Netbet


Probabil cel mai cunoscut sistem de recompense se afla la casa de pariuri Netbet, care ofera cel mai mare bonus de inregistrare din Romania. Aici putem primi bonus chiar si daca avem 3 pariuri pe bilet. Este adevarat, bonusul in acest caz este 3% din castig (bani cash). Acesta creste cu fiecare selectie pe care o adaugam pe bilet, ajungand pana la 50% in cazul unui bilet cu 13 sau mai multe pariuri castigatoare.
 

Pentru a putea beneficia de bonus trebuie sa respecti anumite cerinte, in afara de cea cu minim 3 pariuri pe bilet. Astfel, evenimentele trebuie sa fie din fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata si/sau baseball. De asemenea, cota minima a unui eveniment trebuie sa fie 1.2. Doar pariurile pre-live (plasate inaintea meciului) sunt eligibile pentru bonus. In cazul fotbalului, sunt eligibile doar competitiile indicate de Netbet pe pagina acestei oferte, competitii destul de multe, care includ toate ligile importante europene, dar si non-europene.
 

2. Betano


O alta casa de pariuri online destul de apreciata de utilizatorii romani este Betano. Si aceasta beneficiaza de bonus in cazul in care biletele multiple sunt castigatoare. Bonusul pleaca de la 10% pentru 4 selectii pe bilet, ajungand la 50% pentru 10 selectii. Daca ai mai mult de 10 selectii pe bilet nu vei lua bonusul.
 
Spre deosebire de Netbet, la Betano sporturile eligibile pentru bonus sunt doar fotbalul si baschetul. La fotbal vom primi bonusul doar daca pariurile sunt din cele doua competitii europene inter-cluburi, cele 5 campionate de top, Liga I si/sau din preliminariile CM, zona europeana. In cazul baschetului, bonusul va fi acordat pentru pariuri din Euroliga, NBA si campionatul spaniol.
 
 
Bonusul se aplica, de asemenea, doar pentru urmatoarele optiuni in fotbal: Rezultat final (1X2), Sub/Peste, Inscriu/Nu inscriu ambele, iar in baschet pentru optiunile Victorie, Handicap si Sub/Peste. Orice alta selectie pe bilet duce la anularea bonusului. De asemenea, nu sunteti eligibili pentru bonus daca o partida s-a amanat sau primeste cota 1.00. Cota minima a unui eveniment este 1.5. Pariurile trebuie sa fie pre-live. Fiecare utilizator poate beneficia de acest bonus de 3 ori in 24 ore.
 

3. Winmasters


Spre deosebire de precedentele case pariuri online, la Winmasters bonusul maxim este de 60%. Acesta va fi creditat utilizatorilor cu 14 sau mai multe evenimente pe bilet, toate castigatoare. Bonusul minim este 5%, acordat pentru bilete cu 4 selectii castigatoare. Pariurile trebuie sa fie din fotbal, tenis si/sau baschet, iar cota minima pentru un eveniment este 1.35.
 
 
Sunt eligibile selectiile din competitiile de fotbal stabilite pe pagina promotiei, insa puteti sta fara grija, deoarece nu lipseste nicio competitie importanta. Cat despre tenis, sunt eligibile pentru bonus toate meciurile din circuitele ATP, WTA si turneele de Grand Slam, iar in cazul baschetului se poate lua bonusul pe evenimentele din Eurobasket, Euroleague, NBA, WNBA, campionatul Spaniei, Greciei, Italiei si Turciei. Pariurile pe Handicap asiatic si Sub/Peste sunt excluse de la promotie. Daca una din selectii este anulata, biletul nu va fi eligibil pentru promotie. Bonusul maxim zilnic al unui jucator este de 3 500 RON.
 

4. Maxbet


Casa de pariuri Maxbet ne ofera cea mai dezvoltata grila de bonusuri pentru bilete acumulatoare. Avem nu mai putin de 4 grile: una pentru fotbal, alta pentru tenis, pentru sporturi americane, dar si pentru baschet european. La fotbal si la sporturile americane bonusul se aplica daca avem minim 3 selectii pe bilet, iar la tenis si baschet european primim bonus chiar si pentru doua evenimente castigatoare. Bonusurile se crediteaza in maxim 24 ore de la incheierea biletului.
 
In cazul fotbalului bonusul pleaca de la 5% si ajunge la 100% pentru 14 sau mai multe selectii. Ligile participante sunt cele 5 campionate de top, cele doua competitii europene inter-cluburi, Preliminariile CM2018, prima liga a Belgiei, Olandei, Portugaliei, Romaniei, a doua liga a Romaniiei, Cupa Romaniei, Cupa Ligii Romaniei si Supercupa Romaniei. Optiunile eligibile sunt doar cele pe rezultatul final si Marcheaza/Nu marcheaza ambele. Bonusul va fi aplicat chiar daca un eveniment se va amana.
 

 
In  ceea ce priveste sporturile americane, bonusul este de 2.5% pentru 3 evenimente corecte pe bilet pana la 50% pentru 12 sau mai multe selectii. In cadrul sporturilor americane intra NBA, NHL, NFL, MLB, NCAAF, CFL si NCAAB. Pietele eligibile sunt: rezultat final, totaluri, rezultat prima repriza, rezultat a doua repriza, total prima repriza, total a doua repriza.
 

In cazul baschetului european vom primi 2.5% din castig pentru doua evenimente anticipate corect, bonusul ajungand la 50% pentru minim 12 selectii. Bonusul se acorda in cazul meciurilor pe Euroliga, Eurocupa, Campionatul Spaniei, al Germaniei si al Italiei, optiunile valabile fiind rezultatul final si Over/Under puncte.
 
 
Pentru pariurile din tenis vom primi un bonus de 5% la minim doua evenimente corecte pe bilet, acesta ajungand la 50% pentru minim 12 evenimente. Bonusul se aplica atat la turneele de simplu, cat si la cele de dublu pentru urmatoarele optiuni: rezultat final, castigatorul primului set si scor corect seturi. Eligibile sunt turneele de Grand Slam, cele din circuitul ATP, WTA, challenger,  Cupa Davis, Fed Cup, dar si Cupa Hopman.
 

Pariaza acum la Maxbet pentru sansa de a obtine bonusuri chiar si pentru doua pariuri pe bilet >>>
 

5. Stanleybet


Aici primesti bonus pana la 70%, insa pentru a il obtine trebuie sa ai nu mai putin de 21 evenimente castigatoare pe bilet. Cel mai mic bonus este de 7%, acordat pentru 6 evenimente castigatoare, cu o cota minima individuala  de 1.3. Cota minima scade pe masura ce numarul evenimentelor creste. Marele plus este ca evenimentele pot proveni din orice sport. Pariurile milionar, Non-sportive si Live nu se califica pentru bonus.
 
 

6. Betstars


La aceasta casa de pariuri bonusul porneste de la 5% pentru biletele cu 3 selectii castigatoare si ajunge la 100% pentru cele cu 20 selectii castigatoare. Daca o selectie este anulata poti primi in continuare bonusul, dar, evident, acea selectie nu se va lua in calcul. Cota minima a evenimentului este 1.1, toate selectiile trebuind sa fie din fotbal. Bonusul va fi creditat in maxim  48 ore de la incheierea evenimentelor de pe bilet.
 
 

Concluzii

 
  • Bonus de 100% pentru bilete multiple putem primi la Maxbet, in cazul fotbalului si la Betstars
  • Cota minima cea mai mica pentru care se poate lua bonusul ne-o prezinta Betstars
  • La Stanleybet putem paria pe orice sport dorim, insa bonusul se acorda pentru minim 6 evenimente
  • Maxbet acorda bonus chiar si pentru doua selectii corecte pe bilet in cazul baschetului european si  al tenisului