danel26
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii1
Despre mine
Bloguri
Nicio postare deocamdata
Comentarii
Blocarea bonusurile pe cont
Mai mult mi s a spus de către un agent că pot să dau email uri peste tot că tot nu mi se va debloca bonusurile pe cont. Mi s a spus asta sec respingător.
28 noiembrie 2020
Blocarea bonusurile pe cont
Da de foarte multe ori și răspunsul a fost unul fara sens. Mi s a spus că am intrat de prea multe ori cu aceleași întrebări și că pot reveni peste 6 luni pentru a verifica din nou situația în funcție de activitatea mea pe cont. Dar am mai auzit aceste cuvinte timp de 2 și și nu s a întâmplat nimic. Doar am pierdut bani, banii mei reali. Nu am abuzat de nimic doar am intrat de mai multe ori cu aceleași întrebări din cauza dispozitivului folosit deoarece se tot deconecta.
28 noiembrie 2020
Reclamatii
Buna ziua Am avut o problema cu dispozitivul pe care îl foloseam zilele trecute și am intrat in mod repetat cu același întrebări deoarece se tot deconecta. Și pentru acest aspect m-am trezit ieri cu bonusurile blocate pe cont fara sa fac nimic. Mi-am făcut cont la netbet în urma cu 3 ani 2 ani am avut bonusurile blocate pe cont fara sa fac nimic în acești 2 ani am efectuat depuneri și am avut activitate pe cont însă cu toate acestea de cate ori intram să întreb de ridicarea statutului mi se spunea că nu am avut activitate pe cont. In urma cu aproximativ 2 luni mi-au deblocat bonusurile pe cont iar ieri m-am trezit din nou cu bonusurile blocate. Va rog sa mă ajutați cumva.

danel26

a fost online luna in urma
danel26
Pariaza la
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide