Pumeala
Bloguri
Comentarii6
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Abuz al Stanleybet, acuzatie falsa cum ca am incalcat articolul 8 din regulamentul sitului
buna ziua,

daca infiintati acel ONG, sa lasati niste date de contact, pt ca atat eu, cat si cateva cunostinte ale mele, ne-am lovit de decizii luate in mod abuziv de diferite case de pariuri si nu am avut la cine apela pentru a ni se face dreptate.
16 martie 2023
Închidere cont
mi se pare normal ca orice casa de pariuri sa faca orice investigatie simte nevoia pt a se proteja de abuzuri din partea jucatorilor. nu mi se pare normal ca decizia de a retine banii jucatorilor sa le apartina in totalitate, fara drept de apel.
17 februarie 2023
Închidere cont
pai stati asa. cum adica, aleasa cu atentie? majoritatea termenilor la toate casele de pariuri sunt vagi. sunt eu nebun, sa nu d-aia platim taxe la depunere si la retragere? nu ca sa existe institutii precum ONJN si ANPC care sa aiba grija cui dau licenta si ce termeni si conditii aproba?
eu nu inteleg cum are voie o casa de pariuri, la propria discretie, sa ia decizia ca cineva a incalcat niste termeni si conditii si sa opreasca fara drept de apel banii jucatorilor. pt astfel de decizii importante sunt de parere ca ar trebui sa existe e entitate terta impartiala care sa "judece" fiecare caz. insa, in lipsa unei astfel de entitati, autoritatile statului finantate de taxele platite de jucatori atat la depunere, cat si la retragere, trebuie sa protejeze prin modul in care acorda licenta (si, in cazul unui abuz, sa faca dreptate) jucatorilor care depun banii personali la aceste platforme.

e ceva ce nu gandesc eu bine? eu vorbesc cat se poate de serios, daca o casa de pariuri are voie sa retina banii fara sa dea nicio explicatie nimanui, de ce mai platim taxe unui stat care ar trebui sa ne protejeze?
corect, si aceste case de pariuri platesc taxe, insa asta nu le da dreptul sa inchida conturi si sa retina banii la propria-i discretie, fara sa dea nicio explicatie si fara sa fie trasi la raspundere.
astept sa fiu contrazis daca ma insel, insa cu argumente logice, va rog, nu cu raspunsuri de genul "asta e Romania".
multumesc
17 februarie 2023
Închidere cont
buna seara,

vreun update? este trist sa vad ca nu sunt singurul in situatia asta (nu am dat retragere la suma de 11000 de lei, doar la aproape 5000 de lei, dar mi-au inchis contul pe baza articolului 16.
mie, personal, mi se pare foarte ciudat ca au voie (legal) sa opreasca toti banii ca prejudiciu, fara ca macar sa faca un "proces intern" de stabilire a vinovatiei. practic, daca ei decid ca nu vor sa iti dea banii, se folosesc de unul din punctele vagi din termenii si conditiile lor, si iti inchid contul, retinand suma pt ei (eu, personal, stiam ca nu au voie sa retina sumele intact, ci, in cel mai rau caz, doar castigurile generate de suma depusa).
daca ma insel, va rog sa ma corectati
17 februarie 2023
Neregula la plătirea bonusului
Din informatiile pe care le detineti despre ei, sunt seriosi cu retragerile?
23 mai 2021
Neregula la plătirea bonusului
Vreun update, ceva? Sunt interesat pt ca vreau sa imi creez si eu cont la ei, si as vrea sa stiu in ce ma bag. In special, ma intereseaza daca fac figuri la retrageri atunci cand castigi
23 mai 2021

Pumeala

Copy the token