xit2013
Bloguri
Comentarii2
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nu pot retrage depozitul pe motiv ca nu am rulat suma
Ok. Multumesc. Va tin la curent cu ce am rezolvat, iar daca nu se rezolva o sa apelez la oficiul national pentru jocuri de noroc.
29 septembrie 2020
Nu pot retrage depozitul pe motiv ca nu am rulat suma
P.s. Mentionez ca in cont la disponibil de pariere imi apare suma de 9527 ron iar la disponibil de retragere aceeasi suma.
28 septembrie 2020
Reclamatii
Buna ziua. Am depus suma de 10.000 ron la betano pentru a plasa un pariu cu cota de 2.5 . Acel meci incepuse si nu am mai putut paria. Pentru a putea retrage exista acea regula absurda ca suma depusa trebuie rulata cel putin o data. Ok . Am facut un pariu de 1400 ron pe un eveniment si am pierdut iar pe alt eveniment suma de 8900 pe cota 1.05 sa rulez banutii. Pariul a fost castigator, banii rulati am cerut retragere dardansii nu vor sa imi accepte retragerea pe motiv ca nu au fost rulati (invoca acest paragraf :Dorim să vă informăm că în conformitate cu paragraful 4.8 , nu se pot retrage sumele care nu au fost rulate cel puțin o dată. Fondurile depuse în contul dvs. trebuie folosite în scopul strict de a stabili o relație comercială normală cu pagina noastră, precum și în scopul strict de a paria și de a participa la jocuri de noroc și la alte tranzacții.Retragerea dvs. nu poate fi procesată în forma actuală deoarece nu reprezintă în totalitate câștiguri obținute din activitatea dvs. de pariere. Prin urmare va fi necesar să anulați solicitarea de retragere de la secțiunea Anulare retragere , și să pariați/ jucați suma de 9365 RON" Rog daca ma puteti ajuta cu o lamurire sau o solutionare a acestei probleme. Multumesc!

xit2013

Pariaza la
Copy the token