loli
Bloguri
Comentarii1
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Cota revizuita fara motiv
Dar nu a fost nicio greșeala. Ei pot spune oricand cã a existat o greșealã și sunt acoperiți? Mai ales ca am pus mai multe pariuri pe "castigator game" in acel meci, care au fost pierdute și cele pierdute nu au avut vreo problema, ci doar cel castigator.
"
9 aprilie 2021
Reclamatii

Miză maximă

Se analizeaza
Bună ziua! A trecut un an și ceva de când cei de la betano mi-au limitat miza pe orice pariu la 4.54. Asta s-a intamplat după ce am făcut vreo 3000 de lei in 3 zile, în condițiile în care aveam contul de 4 ani și sute de depuneri și retrageri. Nu mi se pare corect absolut deloc, cum faci puțin profit, cum te iau in vizor. Pot înțelege limitarea, dar măcar să fie rezonabilă. Un 50-100 de lei ar fi fost destul de normal. Dar o limită de 4.54 este nerezonabilă și face contul total neutilizabil.
Am plasat la Betano 3 bilete cu sume maricele. 2 nu au ieșit, ok se intampla. Cel de al 3-lea a iesit și a fost validat. A fost plasat cu 2000 pe o cota de 1,80 si am castigat 3600. Dimineata ma trezesc cu un mail care spune ca a fost revizuita cota si am luat doar 2700. Cum e posibil? Era un turneu mare si o jucatoare importanta, Ashley Bartey. Cota nu era gresita, era 1,80 la break. Ce pot face?
Pariaza la
Copy the token