Standard
Bloguri
Comentarii3
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Amana retragerea banilor
Update: s a rezolvat cu toate retragerile pe care le mai aveam de facut
16 august 2020
Amana retragerea banilor
In seara asta iar mi s a refuzat retragerea desi am facut o de ieri pe cardul pe care mi au sugerat. Deja au intrecut orice limita. Fac plangere la ONJN si la ANPC si iau legatura si cu un avocat. Nu se mai poate tolera asa ceva.
13 august 2020
Amana retragerea banilor
Multumesc pt raspuns. Va tin la curent cu ce se intampla. Dar ciudat mi se pare ca primele doua retrageri s au efectuat f repede si acum dureaza f mult la a treia.
13 august 2020
Reclamatii
Buna ziua! Am castigat la casa pariurilor o suma mai mare de bani. La retragere i am impartit pe mai multe carduri de pe care am depus. Primele doua retrageri s au efectuat fara probleme sapt trecuta si foarte repede. Acum la a treia mi au bagat banii in cont de doua ori inapoi pe motiv ca nu as fi solicitat retragerea pe cardul pe care mi l au indicat ei. Dar prima oara cand mi au bagat banii inapoi in cont retragerea era tocmai pe cardul indicat de ei. Mi se pare ca trag foarte mult de timp nejustificat pt ca sa mai amane plata. Evident ca am contactat si prin email si prin live chat agentia. Si aceleasi raspunsuri standard. Acum am o retragere in desfasurare de ieri dimineata si evident ca nu se grabesc sa o proceseze. Dar prima incercare de retragere a fost tocmai sambata trecuta 8.08. Deci trag de timp.

Standard

Copy the token