laurentiu_moldovan8
Bloguri
Comentarii4
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Castiguri blocate
In mare in acele 2 articole spuse de ei ca sunt incalcate , asta scrie
3 mai 2020
Castiguri blocate
Da . Eu cred ca va trebui sa merg mai departe in instanta sansele de a recupera suma cred ca sunt foarte mici
3 mai 2020
Castiguri blocate
Din pacate asta scrie in termeni si conditii , mi a fost blocat contul cu 12.500 lei , iar suna depusa adica 2.200 lei mi a fost returnata , profitul nu .
3 mai 2020
Castiguri blocate
Dumnevoastra ce credeti ? Mai e o sansa sa recuperez acel profit ? Sau sansele sunt minime sau chiar deloc ? Avand in vedere ca eu am schimbat telefonul deoarece acel telefon s a defectat si eram nevoit sa il schimb avand in vedere ca banii erau depusi in cont altfel nu puteam avea acces la bani
2 mai 2020
Reclamatii
Buna ziua . In data de 13.04.2020 mi am deschis cont la efortuna , am trimis toate documentele necesare , contul a fost validat si am depus in cont suma de 2.200 lei ( in 2 tranșee ) pana ieri cand mi s a blocat contul pe motiv ca am incalcat regulamentul ( capitolul 2 articolul 3 si capitolul 3 articolul 2) aveam suma de 12.000 de lei . Ei mi au blocat contul si mi au returnat inapoi doar cei 2.200 de lei(depozitul) . Aceste articole in regulament scriu ca e folosit un alt dispozitiv decat cel cu care s a creat contul ,mentionez ca in data de 13.04.2020 eu am creat contul cu un anumit telefon pe urma acel telefon s a stricat si am folosit alt telefon pentru a putea sa pariez in continuare . Intrebarea mea este daca eu mai pot recupera restul baniilor , daca actionez in judecata ? Astazi am facut si o plangere la ONJN.

laurentiu_moldovan8

Pariaza la
Copy the token