Cum poti paria de pe telefonul mobil sau tableta?

Pariurile online sunt din ce in ce mai populare si tot mai multi pariori aleg sa faca trecerea de la offline. Printre principalele avantaje se numara pariatul de pe telefonul mobil sau tableta.

Tehnologia a evoluat atat de mult, incat acum poti plasa linistit pariuri de pe canapea, din oras sau de la terasa, cu prietenii. 

Toate casele online de pariuri beneficiaza acum de o platforma online, acolo unde gasesti mii de evenimente anual si sute de oferte. Smartphone-urile ne ofera posibilitatea sa accesam in doar cateva secunde partida preferata si sa plasam un pariu pe bani reali.

Care sunt avantajele pariurilor de pe telefonul mobil sau tableta?

In primul rand, evident, vorbim de comoditate. Intr-o era a vitezei, putini oameni isi mai permit luxul de a merge intr-o agentie offline pentru a paria un bilet. Fie ca suntem la servici, acasa cu familia sau la terasa cu prietenii, preferam sa scoatem din buzunar telefonul mobil si sa pariem. 

In al doilea rand, vorbim de un acces nonstop. Majoritatea agentiile de pariuri offline se inchid dupa ora 22:00, asadar daca iti vine vreo idee la miezul noptii, nu o mai poti proiecta in realitate. Ei bine, in online nu exista astfel de limitari. Poti plasa pariuri non stop, indiferent de ora sau zi (cu exceptia perioadelor de mentenanta – care sunt mereu anuntate in prealabil).

Transmisiunea evenimentelor LIVE reprezinta un alt avantaj. Chiar daca esti plecat in oras, ai ocazia sa urmaresti in direct meciul pe care pariezi, pentru a-ti face o idee mai buna despre ce pronostic sa alegi.

Cum poti paria de pe telefonul mobil?

Nimic mai simplu! Pentru a incepe, trebuie sa accesezi lista pregatita de Legalbet, cu operatorii online licentiati in Romania. Alege cel mai bun Bonus de Bun Venit si profita de el in doar cateva minute. Dupa ce ti-ai deschis si verificat contul, ai doua optiuni:

•    pariezi din browser

•    pariezi din aplicatie

Poti accesa site-ul operatorului respectiv din browser, insa varianta aplicatiei este cea recomandata. Betano, Unibet, Superbet, Netbet sau orice alta casa de pariuri online de top ofera aplicatii mobile pentru iOS / Android. Descarca aplicatia pe telefonul mobil sau tableta si bucura-te de rapiditate.

Momentan exista putine aplicatii dezvoltate pentru Windows, asadar utilizatorii ce nu beneficiaza de iOS sau Android, opteaza pentru varianta de browser.

La toate avantajele de mai sus, se adauga si un serviciu clienti disponibil 24/7. Majoritatea caselor de pariuri online ofera consultanta non-stop, fie ca vorbim de live chat, email sau apel telefonic. Nu in ultimul rand, periodic pariorii primesc bonusuri exclusiv online.

Pandemia de Coronavirus a schimbat multe, iar in contextul actual, pariatul in online le poate oferii amatorilor jocurilor de noroc si un plus de siguranta.


Copy the token