De ce sa iti faci cont la mai multe case de pariuri online

Pariorii cu experienţă sunt mereu pe profit, pentru că nu pariază haotic şi ţin cont de unele reguli. Una dintre acestea este de a juca online la mai multe case de pariuri. Amatorii joacă de obicei la agenţii stradale şi au cont la o singură casă de pariuri, motivul fiind "că aşa m-am obişnuit".

Nu juca doar la o singură casă de pariuri!

Mulţi pariori fac greşeala de a juca doar la o casă de pariuri online, pentru că este mai uşor să ţii evidenţa şi mai comod. În România sunt multe case de pariuri online licențiate, cele mai bune fiind Betano, 888 Sport, Superbet, Fortuna, Netbet, Unibet, Sportingbet, Betfair, PublicWin, Maxbet, Winbet, Baumbet, Getsbet, Favbet, Admiral, Casa pariurilor, Stanleybet, Efbet, Mozzart, Winmasters, etc. E greu de spus care casă de pariuri are cele mai bune cote, însă cotele diferă şi în momentul când vrei să plasezi un pariu profesionist pe o sumă mai mare de bani, cu siguranţă vei găsi cea mai bună ofertă. Dacă ai conturi la mai multe case de pariuri online, poţi să selectezi cea mai mare cotă, iar câştigul va fi mai mare. Unele case de pariuri îşi limitează clienţii care câştigă sume mari de bani şi îi obligă să parieze sume mici şi astfel să nu poată obţine un profit substanţial. Dacă ai cont la mai multe case de pariuri ai şanse mari de a continua să pariezi suma dorită.

Ofertele sportive diferă la casele de pariuri

Mmajoritatea caselor de pariuri online au o ofertă sportivă foarte variată, acoperind toate sporturile, de la fotbal la handbal, tenis, rugby, formula unu, baschet, hochei, volei etc. Cotele diferă şi dacă eşti pe fază poţi nimeri un 2.70 în loc de 2.50, ceea ce nu e de neglijat. Trebuie de reţinut că fiecare operator are un punct forte, Netbet având cea mai bună ofertă de pariuri live, care de exemplu nu o poţi găsi pe Betano sau Superbet. De asemenea doar la Netbet poţi juca table pe bani exclusiv în România. Unibet are sporturi electronice precum DOTA2, Counter-Strike sau League of Legends, care nu le poţi găsi la alte case de pariuri online. Betfair are singura platformă licențiată de betting exchange iar Betano are cu siguranţă cea mai bună aplicație de mobil pentru IOS. Unii operatori nu riscă atunci când sunt meciuri suspecte pe care le scot din ofertă. De exemplu când FCSB era afectată dur de COVID-19, majoritatea titularilor fiind absenţi, Betano scotea meciul din ofertă. În schimb, partida lui FCSB era la Fortuna, Sportingbet sau Casa pariurilor.

Nu rata promoțiile şi bonusurile substanţiale!

Fiecare operator caută să-şi fidelizeze clienţii şi oferă bonusuri de "bun-venit". Dacă îţi vei face cont la mai multe case de pariuri, poţi lua şi un bonus substanţial la prima depunere. Trebuie de reţinut că multe agenţii dublează suma de bani la prima depunere, altele oferă o sumă de bani cadou iar altele oferă pariuri gratuite fara risc (freebet). Majoritatea cer rularea freebet-ului de mai multe ori până la creditarea sumei cu bani reali în cont, dar cu răbdare, inspiraţie şi având anumite reguli se poate juca fără probleme la toate casele de pariuri de top. Poţi lua bonusuri de 100 lei, de 250 lei, de 500 lei, etc şi să ai un buget substanţial. Totalul acestor bonusuri disponibile în ţara noastră este peste 3.000 de lei! Fiecare operator are şi promoţii la unele meciuri sau concursuri atractive. Unele case de pariuri au oferte atrăgătoare de Crăciun, Revelion, Paşte sau chiar de ziua ta, când poţi primi un voucher. Fiecare casă de pariuri dă rotiri gratuite la păcănele, fără a depune bani sau atunci când vrei să-ţi alimentezi contul.

Copy the token